Breaking News

Dutchlabs

Voor een mooie nieuwe veranda gebruikt u Douglas hout

Als u graag een mooie veranda in uw tuin zou willen (laten) aanleggen, dan is Douglas hout hiervoor een uitstekende keuze. Dit houtsoort is namelijk ideaal buitenshuis te gebruiken. Ook voor klusbedrijven is dit houtsoort erg bruikbaar. Douglas hout is namelijk erg stevig en stabiel en zorgt hierdoor dus voor een eveneens stevige en stabiele veranda. Naast veranda’s kunt u Douglas planken ook prima gebruiken voor andersoortige bouwconstructies. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een schutting of aan een schuur, maar ook voor raamkozijnen en tuindeuren is het hout uitermate geschikt. Het hout heeft bovendien een erg mooie ondertoon: de roodbruine teint geeft het hout een warme gloed. Het hout wordt dan ook door veel mensen in de tuin gebruikt en stijgt nog steeds in populariteit.

De Douglasspar geeft u duurzaam Douglas hout

Douglas hout is afkomstig van de Douglasspar. U kunt bij aankoop van dit houtsoort kiezen voor op een duurzame wijze gekapt hout. Dit doet u door op het PEFC-certificaat te letten. Zagerijen met dit certificaat houden zich aan diverse milieuafspraken en staan voor duurzaam bosbeheer. Door uw hout bij Tuinhout Compleet aan te schaffen, weet u zeker dat uw hout afkomstig is van een gecertificeerde zagerij. Tuinhout Compleet verkoopt namelijk alleen op duurzame wijze verkregen hout, geïmporteerd uit Europa.

Ook voor het maken van meubelstukken

U kunt met Douglas planken ook uitstekend verschillende meubelstukken maken. Zowel voor binnenshuis als in de tuin. Door het duurzame en stevige karakter van de Douglas planken gaat uw meubelstuk lang mee en kunt u nog lang genieten van uw zelfgemaakte meubelstuk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zelfgemaakte tuintafels en stoelen, maar ook aan complete loungesets. U kunt hierbij ook kiezen voor zwart gekleurde planken. Met een met Douglas planken gemaakt tuinmeubel zit u extra lekker in uw tuin, misschien wel op uw van Douglas hout gemaakte nieuwe veranda.