Dutch Labs
Image default
Gezondheid

Voor iedereen is er een Davitamon

Groot, klein. Dik, dun. Jong en oud. Iedereen kan Davitamon gebruiken. Of het nu voor de overgang is, of voor iemand dat extra omega 3 nodig heeft. Davitamon is er in vele soorten en maten waardoor je snel je gewenste vitamine boost kan vinden. Vele tevreden mensen gingen u voor. Hoe wij dit weten? Gewoon… door de blije en vrolijke reacties die we dagelijks in ons mailbox ontvangen.

ENKELE MAILBOX REACTIES
“Sinds ik in de overgang ben, voel ik me futloos en loom. Maar dankzij de Davitamon femfit overgang voel ik me een stuk prettiger en zeker fitter. Ik kan weer activiteiten ondernemen met mijn kleinkinderen en heb er weer zin in. Bedankt Koopjesdrogisterij.nl voor jullie scherpe prijzen en diversiteit op jullie website!”

“Ik denk dat niemand ouder worden echt leuk vind. Helemaal niet als je de 50 inmiddels gepasseerd bent. Ik weet nog goed dat mijn moeder haar geheugen snel achteruit ging en ik daar totaal niet op zat te wachten. Op namen komen van mensen, of gewoon simpele dingen vergeten waar je mee bezig was. Mijn zus gebruikt het niet, maar ik wilde het wel proberen. Sinds een aantal jaren gebruik ik nu Davitamon Actifit 50+ en ik moet zeggen, dat ik er lang niet zo veel last heb als mijn zus. Bedankt Koopjesdrogisterij.nl dat jullie dit product in het assortiment hebben en ook nog eens voor een mooie prijs. Dit mag wel eens gezegd worden, dus vandaar deze mail.

“Als een tijdje bestel ik via jullie website allerlei producten naar volle tevredenheid. Voor onze hele familie bestel ik dan ook eens in de zoveel tijd davitamon. Letterlijk van groot tot klein gebruikt het bij ons en naar iedereens tevredenheid. Althans, ik heb nog nooit iemand horen klagen. Ze zijn energiek en fit vergeleken met een tijdje terug. Toen kwam het regelmatig voor dat ons zoontje van 7 wel eens van voetbaltraining oversloeg omdat hij steeds zo moe was. Na bloedonderzoek bleek er niks aan de hand te zijn. Dan maar eens Davitamon Junior 3+ proberen. En nog geen 2 dagen later was het een totaal ander mens. Hij was niet meer te stoppen en speelt nu weer heel veel buiten. Wat zo’n capsule wel niet kan doen!”

http://www.koopjesdrogisterij.nl/products/manufacturer/davitamon/