Dutch Labs
Image default
Dienstverlening

Waardig afscheid nemen en toch een goedkope uitvaart

Als er een familielid is overleden, dan wilt u een waardig afscheid voor hem of haar organiseren. Het is daarbij belangrijk dat het afscheid past bij de overledene, zodat u op een prettige manier terugkijkt op het afscheid. Zo’n afscheid kost echter vaak best wat geld. Bij Budget Uitvaartzorg kunt u echter terecht voor een passend afscheid in Noord-Holland, ook als u een wat kleiner budget heeft. Zo is de goedkope uitvaart toch waardig. U wilt natuurlijk alleen het beste voor uw dierbare. Uw dierbare krijgt zo’n waardig afscheid bij Budget Uitvaartzorg. Hier hebben ze ruime ervaring met het organiseren van een waardige uitvaart met een klein budget. Zo kan een goedkope uitvaart toch waardig zijn.

Ontvang duidelijke prijsinformatie

Bij Budget Uitvaartzorg uit Hoofddorp in Noord-Holland is de informatie over de prijzen van de uitvaart voor uw dierbare altijd duidelijk. U kiest namelijk uit drie duidelijke pakketten met diverse opties voor een waardige uitvaart. U kiest uit het basispakket, het pluspakket of het extra pakket. In het basispakket is een compleet verzorgde uitvaart geregeld, maar is er geen plechtigheid. Een pluspakket omvat wel een plechtigheid, voor een klein aantal genodigden. Kiest u voor een extra pakket, dan neemt u afscheid van uw dierbare met een uitgebreide plechtigheid, voor alle vrienden en familie die u uit wilt nodigen. Zo zijn er dan ook twee kistdragers en wordt er een draaiboek gemaakt voor de uitvaart. Wilt u meer weten over de pakketten? Neem dan contact op met Budget Uitvaartzorg.

Alle mogelijkheden voor een waardig afscheid

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Budget Uitvaartzorg? Of wilt u weten wat er mogelijk is bij welk pakket? Bij al deze vragen kunt u contact opnemen met deze specialist. Vul hiervoor het online contactformulier in. Of stuur een e-mail of bel even. De contactgegevens kunt u terugvinden op de website. Zo organiseert een waardige én goedkope uitvaart.

Gerelateerde artikelen

Snel uw HTC laten repareren

Animatie video laten maken?

Freedom In Motion