Waarom houdt u een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek?

Wilt u weten wat uw medewerkers van uw bedrijf vinden? Houd dan een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek. Naast dat u snel weet wat uw werknemers van uw organisatie vinden, is het meetinstrument van Myhrsol ook in te zetten voor andere doeleinden. Zo kan een lage beoordeling van productiviteit, motivatie of ontwikkeling gelinkt worden aan ziekteverzuim of een burn-out. Hoe eerder een knelpunt opgemerkt wordt, des te eerder een werknemer geholpen kan worden. Met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek zorgt u voor overzicht, een eerlijke feedback van uw personeel en een betrokkenheidsgevoel. Hierdoor bent u eerder in staat om een ontevreden gevoel onder uw werknemers weg te nemen en voelen zij zich eerder gehoord.

Een beter inzicht binnen uw bedrijf dankzij een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek

U heeft een eigen organisatie en u wilt erachter komen wat er daadwerkelijk op de werkvloer speelt. Een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek is in dat geval een goede keuze. Kom erachter in hoeverre een afdeling gemotiveerd is, een team hun doelen behaald en of uw werknemers binnen uw hele organisatie met een fijn gevoel naar het werk gaan. Met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek van het HR softwarebedrijf Myhrsol bepaalt u zelf op welke schaal u onderzoek doet naar de werkzaamheden binnen uw bedrijf en de tevredenheid binnen de organisatie. Op die manier weet u beter wat u kunt verbeteren, waardoor u als bedrijf vooruitgaat. Focussen u op hetgeen dat er echt toe doet en maak gebruik van een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek als u actie wilt ondernemen.

Dankzij een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek voelen uw medewerkers zich gehoord

Voor vele werknemers is het belangrijk om gehoord te worden. U wilt toch ook horen wat uw werknemers te zeggen hebben? Wanneer een medewerker feedback of verbeterpunten heeft, is het zowel voor de werknemer als voor de onderneming goed dat er serieus naar die punten worden gekeken. Met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek controleert u eenvoudig en overzichtelijk de mening van al uw personeel om binnen een korte tijd tot een duidelijke conclusie te komen. Op die manier krijgt u een overzicht van de productiviteit, weet u of de doelen haalbaar zijn en wat de sfeer is op de werkvloer. Met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek weet u zeker dat uw personeel met een fijn gevoel naar het werk blijft gaat.