Dutch Labs
Image default
Toerisme

Wat een feest in de limousine!

Wat een Feest!

Eindelijk! De mooiste dag van mijn leven was inzicht. Op een zaterdag middag vroeg mijn vriend me om samen naar het park te gaan om ever lekker uit te waaien. In het park aangekomen lag er een mooi picknick kleed met een mand en een lekkere fles champagne (ik werd helemaal warm van binnen) toen we even zaten vroeg hij of ik met hem wilde trouwen. Het was het moment van mijn leven en zei vol mondig JA! Ik wilde gelijk alles gaan regelen en ging op van de zenuwen.

Feest regelen

Omdat het de mooiste dag van mijn leven moest worden en alles tot in de puntjes perfect geregeld moest worden had ik twee vriendinnen gevraagd om me hiermee te helpen.

We hadden alles best snel geregeld alleen het vervoer naar het feest was nog een twijfel gevalletje. Zou ik met een paard en wagen gaan of in een mooie limousine? Nadat we even op internet hadden gezocht kwamen we bij huur-een-limousine.nl terecht. Wat een gaaf bedrijf! Ze hadden limousines, feestbussen en geweldig personeel die graag met ons mee dachten en het niet erg vonden om wat meer te doen om het voor ons zo makkelijk mogelijk te maken.

We hebben dus voor dit bedrijf gekozen :D, en ik wil het iedereen aanraden. Op de limousine was een mooi boeket aangebracht en een lekkere fles champagne stond klaar. Voor alle gasten hadden we er een feestbus bij gedaan om zo met z`n alle vanaf het stadhuis bij de feestzaal aan te komen.

Ga je trouwen of heb je een feest?

Kijk dan zeker een keer op de website van huur-een-limousine.nl.

http://www.huur-een-limousine.nl

Gerelateerde artikelen

De moderne groepsaccommodatie in de omgeving van Nijmegen

5 Voordelen bij het inhuren van een Horeca-agentschap

Het belang van een reisverzekering vergelijken voor je reis alleen