Breaking News

Dutchlabs

Welke rimpels kunnen behandeld worden door middel van botox?

Botox, de afkorting van botuline toxine, kan voor het behandelen van rimpels zeer effectief zijn. Niet alle rimpels kunnen behandeld worden met botox, alleen bij de dynamische rimpels is dit namelijk mogelijk. De dynamische rimpels, zijn de rimpels die ontstaan door spierbewegingen. Ook kan botox tegen migraine zeer goed werken, hierdoor zal u minder last hebben van de migraine. Dit artikel zal duidelijkheid geven in welke rimpels met botox behandeld kunnen worden.

Als allereerst de kraaienpootjes, dit zijn de rimpels naast de ogen. Deze rimpels kunnen verzacht worden en soms zelfs helemaal verwijderd worden met botox. De tweede zijn de voorhoofdsrimpels, dit zijn de horizontale lijnen op het voorhoofd. Door een paar injecties zullen de spieren onder de huid worden verslapt, waardoor de rimpels worden verzacht. De fronsrimpels zijn de verticale lijnen die zich tussen de wenkbrauwen bevinden, deze geven je vaak een boze uitdrukking en kunnen ook goed worden behandeld met botox. De vierde zijn de bovenliplijnen, die zijn de verticale rimpels op de bovenlip. Vooral rokers hebben hier vaak last van. Ook marionettelijnen, rimpels die ontstaan onder de mondhoek, kunnen behandeld worden met botox. Dit is alleen mogelijk wanneer de lijnen zijn ontstaan vanwege een overactieve spier. Wanneer de spieren in de kin juist overactief zijn, kunnen er putjes ontstaan in je kin. Door botox in te brengen wordt de spier verslapt, waardoor de putjes verdwijnen in je kin. Bij het ouder worden heb je vaak ook last van de huid die volume verliest, vooral in de hals, waardoor er halsbanden ontstaan. Dit kan verminderd worden door middel van botox. Ten slotte is het mogelijk om de lijntjes die bij sommige mensen aan de zijkant van de neus zichtbaar zijn te verminderen.

Er zijn dus erg veel rimpelbehandelingen die mogelijk zijn, maar het is belangrijk om te beseffen dat dit tijdelijk is. De botox prijzen verschillen per aanbieder en het bepaalt niet altijd of het een goede kliniek is of niet.

http://faceland.nl/