Werkplekken en evenementenlocaties Amsterdam – C-Bèta

Op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Ontdek onze bijzondere evenementenlocaties

Het aanbod van unieke evenementenlocaties van C-Beta bestaat uit grote, kleine en middelmatige ruimtes. De bijzondere evenementenlocaties zijn geschikt voor grote groepen voor het geven van presentaties en workshops, ook is het geschikt voor personeelsfeesten en standruimte. Ook heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit één van onze kassen als unieke evenementenlocatie.

Unieke evenementenlocaties in omgeving Amsterdam

De ruimtes die wij aanbieden zijn een bron van inspiratie hierdoor wordt het creatieve brein aangewakkerd. Wij beschikken over verschillende circulaire en unieke evenementenlocaties in omgeving Amsterdam. Zoekt een ruimte waar 150-200 gasten in kunnen? Of evenementenlocatie voor maar een paar gasten. Bij C-Bèta vindt u voor iedereen een passende oplossing.

Evenementenruimtes in de omgeving van Amsterdam

Doorbreek een saaie werkomgeving kom werken op een bijzondere werkplek in de buurt van Amsterdam. Wij van C-Bèta bieden werkplekken aan die zorgen voor inspiratie en frisse ideeën. Dit geeft u als werkend persoon net dat beetje extra inspiratie die je nodig hebt.

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://www.dutchlabs.nl/