Wie zoekt u bij het invullen van uw vacatures voor inkoop?

Wat moet de persoon die uw vacature voor inkoper allemaal kunnen? Voordat u een vacature voor inkoper opstelt, moet u eerst het antwoord vinden op deze vraag. Het antwoord op die vraag is niet zo makkelijk als het lijkt. We zijn geneigd om te denken in containerbegrippen als ‘kwaliteit’, ‘professionaliteit’, en ‘een echte aanpakker’. Maar wat bedoelt u daar nu eigenlijk mee? INSINC helpt u met het concretiseren van deze termen en gaat vervolgens op zoek naar kandidaten die passen binnen dit profiel. En zo matcht u altijd de juiste mensen aan uw inkoop vacatures!

Vacatures voor inkoop openstaan? Zo vult u ze in!

Het inkoopproces moet goed verlopen in uw bedrijf. Daarom heeft u daarvoor de juiste persoon nodig! In ieder bedrijf is er een constant spel bezig tussen het maximaliseren van de omzet en het minimaliseren van de kosten, zonder dat de kwaliteit daaronder leidt. De inkoper speelt hier een belangrijke rol in, maar hoe krijgt u inkoop vacatures eigenlijk ingevuld? Het wervingstraject vreet flink wat tijd én energie, en dat kunt u zich in uw drukke leven eigenlijk niet veroorloven. Kies dan voor versterking en ondersteuning bij dit proces voor de diensten van INSINC. Jarenlange ervaring in deze specifieke branche zorgt ervoor dat u alleen de kandidaten krijgt die qua capaciteiten, ambities en instelling passen bij uw organisatie.

Nooit meer oningevulde vacatures voor de inkoop dankzij deze tip

Groeit uw bedrijf en heeft u dus meer vacatures voor inkoop? Of hebben een aantal goede inkopers in uw bedrijf een andere baan gevonden? Hoe dan ook, het invullen van inkoop vacatures is altijd een tijdrovend proces. Tijd die u liever aan andere dringende zaken besteedt. De oplossing? Inkoopvactures laten invullen door INSINC! Een vacature voor een inkoper wordt hier altijd toegespitst op de kernwaarden van uw bedrijf. In een persoonlijk gesprek wordt de ‘crucial click’ geformuleerd, hoe een nieuwe medewerker de rest van het team aanvult en toch onderdeel is van datzelfde team. Zo krijgt u altijd de juiste kennis op de juiste plaats binnen uw organisatie.