Wilt u een strandtent kopend die voldoet aan uw wensen en eisen?

Als u op vakantie gaat met het hele gezin is het verstandig om een strandtent ge kopen. Daarvoor bent u bij De Kampeermarkt aan het juiste adres. Daarnaast is vermaak voor de kinderen ook belangrijk. Er is vaak een animatieclub aanwezig op de camping of op het recreatiepark, maar eigen speelgoed is altijd gewenst. Komt u binnenkort eens langs bij de Kampeermarkt? Met 15.000 m2 aan kampeerplezier vindt u gegarandeerd hetgeen waar u naar op zoek bent. Heeft u de keuze gemaakt om een tent of strandtent te kopen vlak voor uw vakantie? Maar komt u erachter dat het vakantiespeelgoed thuis verouderd is? Kies uit voetballen, bowlingspellen en Jeu de Boules sets! Eenvoudig op te bergen in een backpack, die u ook bij de Kampeermarkt kunt kopen.

Een actieve vakantie vereist het juiste materiaal: overweegt u om een tent of backpack te kopen?

Gaat u op reis? Een meerdaagse hike maken in de Alpen of een vulkaan beklimmen in Indonesië? Dan is het juiste materiaal een must. U wilt immers geen blaren oplopen of halverwege opgeven omdat u niet goed gekleed bent. Daarnaast is het kopen van een comfortabele backpack essentieel. De tas moet namelijk perfect aansluiten en niet zwaar aanvoelen aan de schouders. Maar waar koopt u dit? Bij de Kampeermarkt! Laat u adviseren in de megastore door diverse tassen te passen en te vergelijken. Bent u er met alleen een backpack nog niet? Loop rond over 15.000 m2 en wellicht kiest u ervoor om een tent, zoals strandtent of 2-persoonstent, en loopschoenen, te kopen.

Strandstoelen, hangmatten en parasols kopen om uw tent aan te vullen

Wist u dat u tegenwoordig een basic tentvakantie kunt omtoveren tot een luxevakantie? Drink een wijntje in relaxstoelen en klap een parasol open als de zon te warm wordt. Bij de Kampeermarkt kunt u naast een tent, zoals een strandtent, diverse meubels kopen. Knoop een hangmat aan twee bomen, geniet met het hele gezin van een Frans stokbroodje aan een picknicktafel of kom na een dag slenteren door de stad tot rust in uw strandstoel. Wilt u in de avond even snel een lokaal dorpje in? En wenst u hiervoor kostbare spullen mee te nemen, zoals een prachtige camera of uw telefoon? Of ga een backpack kopen. Uw vakantie van A tot Z koopt u bij de Kampeermarkt!