Breaking News

Dutchlabs

Zadelkruk voordeel!

Zadelkruk voordelig online verkrijgbaar!

De nek is een klein maar belangrijk deel van ons lichaam en helaas krijgen steeds meer mensen last van dit lichaamsdeel. Veel klachten zijn terug te brengen naar spanningen (stress) en een verkeerd bewegingspatroon.

Door de digitalisering van de maatschappij zitten we met zijn alle steeds vaker achter een bureau, zowel thuis als op het werk. Als we dit nu inde juiste zithouding doen en er naast voldoende zouden pauzeren is er nog relatief weinig aan de hand. Helaas is dit bij een grote groep mensen niet het geval. Vaak zit men met een ronde rug en naar voren hangende schouders op een eenvoudige bureaustoel. Deze verkeerde zithouding lijdt niet alleen tot spanningen maar ook tot afslijtingen aan de wervelkolom. Wat weer kan leiden tot nek- en rugklachten.

Ergonomische zadelkruk

Een verrijdbare kruk zoals een zadelkruk kan hier de oplossing voor veel problemen zijn. De zadelkruk laat u namelijk dankzij de ergonomisch gevormde zadelzitting een actieve en natuurlijke werkhouding aannemen. Hiernaast komen uw bekken door deze wijze van zitten automatisch in de goede stand te staan zodat afknelling van de benen niet meer voorkomt. Ondanks deze gezonde zithouding is het aan te bevelen om ook bij gebruik van een zadelkruk regelmatig te pauzeren.

Zadelkrukken zijn dan wellicht eenvoudige krukken op wielen maar kunnen een positief effect hebben op uw lichaam. Let bij aanschaf er wel op dat de kruk op een voor u goede hoogte ingesteld kan worden. Mocht u twijfelen laat u dan voor aankoop van een zadelkruk altijd adviseren door een specialist.

De zadelkruk is een duurzaam zitmeubel die maar weinig onderhoudt vraagt. Het is aan te raden om de wieltjes periodiek van stof te ontdoen zodat deze soepel blijven lopen. Mocht hij wat vuil zijn geworden maakt u hem dan schoon met een handwarm sopje en een eenvoudig schoonmaakdoekje. Gebruik geen agressieve middelen die u kruk kunnen beschadigen.

Zadelkruk-Tabouret.nl is een online-specialist in betaalbare zadelkrukken en tabourets.

Wij maken onderdeel uit van Tabouret Benelux!

http://www.zadelkruk-tabouret.nl/