Dutch Labs
Image default
Financieel

Zakelijke autoverzekering

Zakelijke autoverzekering online afsluiten

U koopt een nieuwe auto op naam van uw bedrijf en wilt uw bedrijfsauto verzekeren, exclusief BTW. Bij Lancyr heeft u binnen 5 minuten uw zakelijke autoverzekering geregeld. Zo krijgt u een goedkope autoverzekering met uitstekende voorwaarden.

Aanvullende verzekeringen voor uw zakelijke auto

Als u regelmatig iemand meeneemt in uw zakelijke auto (zakelijk of privé), dan is het belangrijk dat u naast uw WA, WA Beperkt Casco of WA Volledig Casco dekking ook een inzittendenverzekering afsluit. Denk ook aan een rechtsbijstandverzekering voor verkeersdeelnemers en als u wilt een no-claim beschermer.

Wanneer geen Lancyr zakelijke autoverzekering?

Gebruikt u uw zakelijke auto voor taxivervoer, als lesauto of als rouwauto? Heeft u een koerierdienst, uitzendbureau, auto verhuur- of garagebedrijf, of bent u werkzaam in de bouwsector? Dan kunnen wij u met de Lancyr zakelijke autoverzekering niet helpen. Neem contact met ons op, dan helpen wij u graag met een andere passende oplossing.

Verschil zakelijke autoverzekering en particulier

Het verschil tussen uw auto zakelijk verzekeren of particulier zit in het berekenen van de BTW. U kunt er voor kiezen om geen BTW te betalen waardoor uw maandpremie lager uitvalt. Echter betekend dit ook dat uw schade exclusief BTW wordt uitbetaald.

Maakt u zakelijke kilometers als ZZP’er of als DGA? Dan komt u in aanmerking voor een zakelijke autoverzekering. uw auto zakelijk verzekeren kan een financieel voordeel voor u opleveren. U betaalt namelijk geen BTW over de maandpremie.

 

 

https://www.zakelijkeautoverzekering.net/