Dutch Labs
Image default
Webdesign

Zoeken naar webdesign Ede

Afgelopen week kwam ik op de website van webdesign Ede terecht. Ik was opzoek naar een webdesignbureau die voor een goedkope prijs een website kan bouwen. Ik heb een winkel in Ede waar ik bloemen verkoop. Ik wil alleen ook dat mensen mij vinden via het internet en ook op Social Media. Echter het maken van een eigen website is niet mijn sterkste punt en het bijhouden van Social Media ook niet. Ik houd mezelf liever bezig met het verkopen van bloemen en het maken van boeketten. Ik ben dus opzoek gegaan naar webdesign Ede. Lees in deze blog bij welk bedrijf ik een website heb laten maken en wat ik nu ga doen met Social Media.

Google: webdesign Ede

Ik ben via de zoekmachine Google gaan zoeken naar webdesign Ede. Er kwamen veel webdesign bureau’s naar boven in en rondom Ede, maar ook landelijke websites. Ik heb de websites, op het gebied van prijs en voorwaarden met elkaar vergeleken en heb alles netjes op een rijtje gezet. Webdesign Ede vond ik dan uiteindelijk bij SiteToGo. Zij maken voor €450,- een complete website voor je, dat is wel iets waar ik ogen naar had. Want ik zocht een webdesign Ede die niet al te duur was en daarvoor wel veel diensten en goede service voor terug biedt. Ik heb in de live-chat wat dingen gevraagd en daar is vrijwel meteen antwoord opgegeven. Ik heb hem gezegd dat ik direct zou bellen, want ik zou wel willen dat zij een website voor mij gaan maken. Ik heb ze opgebeld en heb aan SiteToGo al mijn wensen en behoeften kenbaar gemaakt.Ik heb verteld dat ik een website wil hebben voor mijn onderneming en dat ik ook hulp zoek met Social-Media strategieën. De medewerker van SiteToGo vertelde mij dat zij dat voor mij betekenen kunnen en zodoende ging het gesprek nog wel even door.

Nu is het een week later en heb SiteToGo net opdracht gegeven voor het maken van een website. Nu is het afwachten op een antwoord van SiteToGo, maar daar heb ik alle vertrouwen in!