Dutch Labs
Image default
Energie

Zonnepanelen van Tenten Solar

De populariteit van zonnepanelen neemt steeds meer toe. Dit komt onder andere doordat zonnepanelen steeds goedkoper worden in de aanschaf. Door zonnepanelen te plaatsen, bespaart u energie. Tegelijkertijd levert het ook geld op. Naast deze grote voordelen, leveren zonnepanelen ook een hoop andere voordelen op. Wij vertellen u er graag alles over in dit artikel.

Onafhankelijk van stijgende stroomprijzen

Door de aanschaf van zonnepanelen bent u niet meer afhankelijk van de stroomprijzen van uw energieleverancier. Met zonnepanelen wekt u zelf energie op. Wanneer u meer energie opwekt dan u zelf verbruikt, kunt u dit terugleveren aan het net. Dit wordt ook wel saldering genoemd. Voor deze teruglevering ontvangt u een vergoeding.

Zonnepanelen: een goede investering

De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld 7 jaar. In sommige gevallen is dit zelfs al 6 jaar. De gemiddelde levensduur van zonnepanelen is minimaal 25 jaar, waardoor de investering 2 tot 3 keer terugverdiend wordt. Investeren in zonnepanelen levert meer rendement op dan geld op uw spaarrekening.

Duurzame energie

Zonne-energie is een vorm van duurzame energie. Zonlicht raakt immers nooit ‘op’. Door zonne-energie op te wekken met zonnepanelen, verkleint u de CO2 uitstoot van uw huishouden, waardoor u een bijdrage levert aan een beter milieu.

De waarde van uw huis stijgt

Door zonnepanelen te plaatsen, stijgt de waarde van uw woning. Het energielabel van uw woning wordt gunstiger en de maandlasten worden lager. Dit is ook aantrekkelijk voor potentiële kopers. Het installeren van zonnepanelen is een klus die weinig overlast veroorzaakt. Zonnepanelen zijn daarnaast, schoon, stil, veilig en onderhoudsvrij.

Zonnepanelen belastingvoordeel

Zowel voor particulieren als bedrijven zijn er belastingvoordelen bij de aanschaf van zonnepanelen. Als huiseigenaar kunt u dit opvoeren als aftrekpost; het plaatsen van zonnepanelen wordt gezien als verbetering van uw huis. Als particulier komt u in aanmerking voor een BTW vrijstelling bij de aanschaf van zonnepanelen. Voor bedrijven zijn er andere belastingvoordelen: de Energie Investerings Aftrek (EIA) of de Kleinschaligheidsaftrek (KIA).

Tenten Solar: de specialist in zonnepanelen

Tenten Solar is specialist, groothandel, leverancier en installateur van zonnepanelen. Met jarenlange ervaring en talloze installaties hebben we veel ervaring met zonnepanelen. Wilt u zonnepanelen aanschaffen, maar twijfelt u welke? En bent u benieuwd waar ze geplaatst moeten worden voor de beste opbrengst? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van zonnepanelen en de mogelijkheden van uw dak. We hebben alle bekende merken zonnepanelen in huis als:

  • JA Solar zonnepanelen
  • Yingli Solar zonnepanelen
  • Simax zonnepanelen
  • Sunrise zonnepanelen
  • Solar Frontier zonnepanelen

Wilt u meer weten over de voordelen van zonnepanelen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

http://www.tentensolar.nl