Dutch Labs
Image default
ZZP

ZZP Netwerk

Bent u op zoek naar een ZZP Netwerk?

ZZP Netwerken zijn gewild bij zelfstandigen. Via een groot ZZP Netwerk kunnen verschillende zelfstandige ondernemers hun opdrachten binnenharken, door heel Nederland. Vindeenzelfstandigprofessional.nl is zo een netwerk voor ZZP’ers. De leukste en meest uitdagende opdrachten worden geplaatst via deze website, zodat u als freelancer direct aan de slag kunt voor de particulier.

ZZP Netwerk met beoordeling

Binnen de site van Vind een zelfstandig Professional krijgt u opdrachten binnen om aan de slag te gaan. Zodra de opdracht is uitgevoerd, kan de opdrachtgever direct zjin beoordeling achterlaten op de site. Op deze manier is het mogelijk om steeds meer waarde rondom uw profiel op te bouwen, wat voor steeds meer opdrachten zal zorgen. Opdrachtgevers klikken simpelweg sneller op een ZZP’er als de beoordelingen goed zijn!

Wat zijn de voorwaarden?

Om mee te doen aan het ZZP Netwerk van Vind een Zelfstandig Professional is het belangrijk dat u aan een aantal voorwaarden voldoet. Zo moet u ingeschreven staan bij de KvK en is er een jaarlijkse fee die voldaan moet worden. Vanuit ons zorgen wij natuurlijk ervoor dat u veel voordelen heeft bij het aanmaken van uw eigen profiel. Beide zaken op een rijtje:

  • Je wordt opgenomen in onze goedbezochte database;
  • De inschrijving kost maar €60,- per jaar;
  • Positief voor jouw vindbaarheid in Google;
  • Elke sector en branche is bij ons vertegenwoordigd;
  • Je wordt direct benaderd door klanten.

Onze werkwijze

Het gehele proces van aanvraag tot uitvoering en beoordeling proberen wij zo duidelijk mogelijk te maken voor zowel opdrachtgevers als zelfstandigen zoals u. De opdrachtgever kan kiezen uit veel verschillende zelfstandigen, en maakt daarin een keuze, vaak voor de zelfstandige in de regio en met goede beoordelingen. Vergeet dus niet te vragen om een beoordeling achter te laten na het uitvoeren van een opdracht!

Meld je direct aan voor het ZZP Netwerk van vindeenzelfstandigprofessional.nl.

http://vindeenzelfstandigprofessional.nl

Gerelateerde artikelen

Boekhouder Utrecht met kennis van webshops.

Autorijschool Zhora