Dutch Labs
Image default
Dienstverlening

Advocaat nodig? De Rechtsspecialist is het antwoord!

Woonachtig in omgeving Almere en een advocaat nodig? Dan is De Rechtsspecialist precies wat u zoekt! In veel gevallen zijn advocaten overbodig en kan een jurist hetzelfde werk leveren voor een betaalbaar tarief. Het is bizar om te beseffen hoeveel geld er kan worden bespaart door over te stappen naar een jurist i.p.v. een advocaat.

Oprichting van De Rechtsspecialist

Een aantal jaar geleden is De Rechtsspecialist opgericht, omdat er een enorm gat in uurtarief zat tussen het juridisch loket(gratis) en advocaten in Almere(gemiddeld uurtarief van € 200,-). Uiteindelijk is er besloten om juridisch advies voor een betaalbare prijs aan te bieden om dit gat op te vullen. Het is nu voor € 60,- per uur mogelijk om een juridisch advies te krijgen op verschillende rechtsgebieden als:

  • Woonrecht
  • Arbeidsrecht
  • Ontslagrecht
  • Familierecht (echtscheidingen)
  • Aankopen
  • Fiscaalrecht

“Waarom een dure advocaat, als een goede jurist ook volstaat?”

Bespaar op juridische kosten

In veel gevallen is een advocaat in Almere overbodig en levert een jurist hetzelfde werk. Veel is gestandaardiseerd en komt bijna dagelijks terug in het werk van advocaten en juristen. Het is dan ook overbodig om hier € 200,- per uur voor te vragen en mocht er toch een advocaat nodig zijn voor het vraagstuk/geschil regelen wij enkel voor de uren dat dit nodig is een advocaat.

Heeft u een geschil of juridisch vraagstuk? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op!

http://rechtsspecialist.nl