Breaking News

Dutchlabs

ADXPERT

Recent hebben wij een arbeidsdeskundig onderzoek door ADXpert laten maken. En daar zijn wij heel erg tevreden over. Zo tevreden, dat wij hierbij een uitgebreide ervaring zwart op wit zetten. Hieronder zullen wij niet alleen wat over ADXpert vertellen, maar ook over waarom we graag een arbeidsdeskundig onderzoek wilden laten maken. Maar daarnaast natuurlijk ook de voordelen van ADXpert. Want mocht jij op zoek zijn naar een arbeidsdeskundige, dan vertellen wij jou graag onze mening over ADXpert.

Waarom een arbeidsdeskundig onderzoek?

De reden dat wij een arbeidsdeskundig onderzoek hebben laten opstellen, is omdat wij graag van een werknemer af willen. Hij is momenteel al voor een flinke tijd ziek. En dat is niet voor de eerste keer. Echter moeten wij dan nog wel, dat is namelijk verplicht, door een arbeidsdeskundige een rapportage op laten stellen. Zodoende moeten we erachter komen of dat dat mogelijk is, of dat er een andere optie bijgehaald moet worden. Bijvoorbeeld dat hij wel bij ons blijft werken, maar in een andere situatie.

Zodoende waren wij dus op zoek naar een bedrijf die voor ons zo’n arbeidsdeskundig onderzoek kon opstellen. Daarbij kwamen wij uit op ADXpert, nadat we op het internet hadden gezocht. Vervolgens namen wij contact op met hen. Want het verhaal op de website zag er heel erg goed uit. Wij hebben dan ook telefonisch gesproken met een arbeidsdeskundige van hen.

Gesprekken

Vervolgens zijn wij met hen in zee gegaan. En hebben zij een gesprek gehad met zowel ons als werkgevers, als de medewerker in kwestie. Daaruit bleek uiteindelijk dat wij hem een baan moesten aanbieden binnen ons bedrijf, maar dan in een andere rol. Naderhand was dat dan ook de beste oplossing. Dat is dan ook gebeurd. En hiervoor bedanken wij ADXpert van harte voor. Voor een lage prijs hebben zij erg snel een arbeidsdeskundig onderzoek afgeleverd.