Dutch Labs
Image default
Dienstverlening

Afscheidscadeau voor afscheid collega

Voor afscheid collega heb ik bij Jilster een heel leuk afscheidscadeau gevonden! Graag vertellen ik daar hierin meer over. Want het is ook heel erg origineel. Niet zo standaard zoals alleen maar een kaartje en een bos bloemen. Maar echt iets unieks! En dat vind ik ook bij mijn collega, waar ik helaas afscheid van moet nemen, goed passen. Ik heb namelijk heel erg lang met haar samengewerkt. En dus verdient zij zo’n origineel afscheidscadeau.

Ideeën afscheid collega

Op het internet ben ik naar afscheid collega ideeën gaan kijken. En daar kwam ik direct weer die standaard dingen als kaartjes tegen. Daarom ben ik verder gaan zoeken en kwamen ik zodoende op Jilster.nl terecht. Zij hadden iets veel originelers! Namelijk het maken van je eigen tijdschrift. Het leuke daarvan is, is dat wij alle gemaakte foto’s van ons op het werk daarop kunnen plaatsen. En gelukkig zijn er genoeg! Daarnaast is het natuurlijk hartstikke leuk om ook andere collega’s die veel voor haar betekent hebben, of andersom, er een tekstje in te laten schrijven. Ik heb dit idee dan ook voorgelegd aan een aantal collega’s. En zij reageerden direct enthousiast. Daarom zijn we dan ook begonnen met het maken van het tijdschrift. Op die manier konden alvast zien waar we wat meer aandacht aan moesten besteden of wat we echt per se alvast op moesten zoeken. Het leek ons in ieder geval leuk om er een loopbaan in te zetten. En dat je zo een hele mooie lijn kon zien van wat zij wanneer heeft gedaan op het gebied van studie en werk.

Eindresultaat

Toen het af was hebben wij het direct besteld om het te laten drukken. En het bleek ook nog eens van goede printkwaliteit te zijn! Een heel goede prijs- / kwaliteitsverhouding daarnaast. Wat ons betreft is dit een echte aanrader voor een cadeau bij afscheid collega.