Dutch Labs
Image default
Cadeau

Armbanden Tips om te onthouden bij het dragen van een armband

Als je alleen thuis bent, kan het lastig zijn om een armband om te doen. Om het gemakkelijker te maken, kun je een paperclip gebruiken. Zorg ervoor dat hij groot genoeg is om de hele pols te bedekken en lang genoeg om de sluiting te bereiken. Je hebt dan in een mum van tijd een stevige sluiting! Hier zijn enkele tips om te onthouden bij het dragen van een armband:

Er zijn veel manieren om meerdere armbanden tegelijk te dragen, maar een veelgemaakte fout is om te proberen ze allemaal bij één outfit te dragen. Hoewel dit een perfect aanvaardbare en veel voorkomende praktijk is, is het dragen van bij elkaar passende armbanden niet in stijl. Het dragen van armbanden die een complementaire kleur hebben kan er ook geweldig uitzien. Ook het dragen van dunnere armbanden met dikkere kan balans toevoegen aan je ensemble. Afhankelijk van hoeveel armbanden je draagt, kun je overwegen om meerdere armbanden te dragen als je ’s avonds uitgaat.

Als je niet zeker weet wat de beste manier is om meerdere armbanden tegelijk te dragen, probeer het dan eerst met één arm. Als je wilt experimenteren met meerdere stijlen, probeer dan een stapel armbanden aan één arm te dragen en de andere vrij te laten. Als dit er te zwaar uitziet, kun je proberen om één of twee armbanden aan de andere arm te dragen. Trouwens, meerdere armbanden zijn ook geweldig voor het creëren van een asymmetrische look, maar zorg ervoor dat je de onderstaande richtlijnen volgt.

Ze dragen met horloges

Er zijn enkele algemene regels voor het dragen van armbanden met horloges. Ten eerste, kies een kleur die past bij het bandje van het horloge. Je ziet er stijlvoller uit als de armband bruin is of een vergelijkbare kleur heeft. Als het horloge echter geel is, zal het niet bij het gele bandje passen. Wees dus discreet bij het combineren van de twee items. Ze samen dragen is niet zo moeilijk als het klinkt. Als je verschillende armbanden hebt, probeer dan de kleuren van het bandje en het horloge op elkaar af te stemmen om een stijlvolle combo te maken.

Ten tweede, kies de juiste pols om het horloge om te dragen. Terwijl mannen hun horloges vaak aan de linkerarm dragen, zijn vrouwen steeds modieuzer geworden en zoeken ze naar manieren om zich uit te drukken door middel van accessoires. Vrouwen experimenteren nu met het dragen van hun horloges aan hun rechterarm. Horlogemakers ontwerpen horloges met kronen aan de rechterkant voor vrouwen. Vrouwen worden aangemoedigd om ze aan hun dominante hand te dragen, omdat het gemakkelijker is om ze met je dominante hand te bedienen.

Stapelen met andere accessoires

Het dragen van meerdere armbanden is een geweldige manier om een trendy tintje aan je ensemble toe te voegen. Zorg er wel voor dat je ze zorgvuldig uitkiest en rekening houdt met de stijl van je outfit. Zo kan het dragen van een dikke armband naast een eenvoudig horloge er ook ongemakkelijk uitzien. Probeer twee armbanden op elkaar te stapelen aan één arm en laat de andere arm vrij. Door slechts een of twee armbanden aan de andere arm toe te voegen, kun je een asymmetrische look creëren die voor verschillende gelegenheden werkt.

Als je armbanden mengt en matcht, kies dan armbanden met dezelfde stijl. Je wilt niet overdrijven en er rommelig uitzien. Je kunt echter wel verschillende armbanden combineren en matchen als je het thema eenvoudig houdt. De sleutel tot een geslaagde stapel is het kiezen van verschillende armbanden van verschillende breedtes om een unieke en samenhangende look te creëren. Een armband met een brede band zal er bijvoorbeeld interessanter uitzien dan een die smaller is.

Leren armbanden voor heren kunnen zowel geraffineerd als casual zijn, maar als ze verkeerd worden behandeld, kunnen ze verschrompelen, beschimmelen en zelfs uitdrogen. Leer is poreus en nooit helemaal waterdicht, dus als u ze in water legt, beschadigt u ze alleen maar en krijgt u vlekken. Om leren armbanden goed te laten drogen, veeg je ze af met een zachte doek na het zwemmen of andere activiteiten waarbij ze door water beschadigd kunnen raken.

Een andere manier om schade aan uw armband te voorkomen is ze af te doen als u in de zon zit. Ga niet in direct zonlicht zitten, vooral niet als het bloedheet is. De zonnestralen kunnen bepaalde materialen bleken en elastiekjes kapot maken. U kunt uw armband het beste afdoen als u van plan bent te gaan zwemmen of een bad te nemen. Als u uw armband echter in de zon draagt, kan hij kreuken. Door uw armbanden uit het water te houden, voorkomt u dat ze verbleken of dof worden, en blijven uw favoriete stukken langer mooi.