Dutch Labs
Image default
Gezondheid

Basis zorgverzekering

Het afsluiten van een basis zorgverzekering is verstandig en in Nederland bent u zelfs verplicht om dit te doen. Wat er onder de basisverzekering ziektekosten valt wordt ieder jaar vastgesteld door de overheid. Voor sommige mensen is alleen een basisverzekering genoeg om alle ziektekosten te kunnen dekken. Dit is echter niet voor iedereen het geval. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u specifieke zorg nodig heeft, of zo nu en dan een bezoek brengt aan de tandarts. In dat geval kunt u uw pakket aanvullen. Bij Salland zijn er vier soorten aanvullende zorgverzekeringen, van net dat beetje extra zorg tot het complete pakket. Voor extra tandzorg kunt u kiezen uit drie tandartsverzekeringen om uw pakket mee uit te breiden.

Net dat beetje extra

Bij Salland kunt u niet alleen terecht voor een goede zorgverzekering. Wij vinden het ook belangrijk dat u fit bent en blijft. Daarom hebben wij voor u het Salland Fit programma samengesteld. Hiermee bieden wij u diverse activiteiten die te maken hebben met gezond leven, zoals voeding en bewegen. U kunt bijvoorbeeld de leukste fietsroutes vinden op de website, maar ook activiteiten in het kader van ontspanning, zoals yoga. Daarnaast vindt u op onze website informatie over bepaalde zorgverleners. Ook hebben we speciale dossiers over borstkanker en darmkanker. Hierin kunt u informatie vinden over deze twee veel voorkomende vormen van kanker. Bijvoorbeeld over specifieke borst- en darmkanker symptomen

Uw zorg goed geregeld

Het afsluiten van uw zorgverzekering bij Salland is zo geregeld. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen zodat wij u kunnen helpen met het afsluiten van de best passende zorgverzekering voor u.  U kunt het natuurlijk ook eenvoudig zelf online regelen. Voor informatie kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

http://www.salland.nl/