Dutch Labs
Image default
Bedrijven

Betrouwbaar en flexibel autoverhuur in Limburg

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor autoverhuur in Limburg? Kies dan voor RentaRolla wanneer u een voertuig wilt huren. Hier kunt u terecht voor een ruim aanbod auto’s en bestelwagens. Elke auto die u bij dit bedrijf kunt huren, is jong en in uitstekende staat. Bovendien worden deze grondig gereinigd zodat u altijd een voertuig krijgt met een schoon interieur. Ook een volle tank behoren tot de service van dit bedrijf voor autoverhuur in Limburg, net als 24/7 pechhulp. Het bedrijf heeft bovendien zes vestigingen verspreid over Limburg, zodat u nooit ver hoeft te gaan om uw auto of bestelbus te huren. Handig, toch?

Innovatief autoverhuur in Limburg

Tijd en technologie staan niet stil. Daarom investeert RentaRolla in innovatief autoverhuur voor al zijn klanten in Limburg. Weet u al welke auto of bestelbus u wenst te huren voor een korte tijd? Dan kunt u deze eenvoudig online reserveren op de website van het bedrijf. U filtert de beschikbare voertuigen eenvoudig volgens uw voorkeuren op gebied van klasse, aantal zitplaatsen, deuren en meer. U kunt zelf kiezen voor elektrisch rijden. Ook nieuwe mobiliteitsvormen, zoals autodelen, zijn mogelijk als u kiest voor autoverhuur bij deze specialist in Limburg. Zo krijgt u altijd een service die aansluit op uw veranderende mobiliteitsbehoefte.

Naast autoverhuur ook autolease voor zakelijke klanten in Limburg

Bent u op zoek naar autoverhuur voor uw bedrijf in Limburg? Of wilt u een auto voor een korte termijn huren, maar toch langer dan enkele dagen? Dan is het mogelijk om bij RentaRolla een zakelijke shortlease aan te vragen. Hiermee huurt u voor minstens één maand een voertuig uit de door u gewenste klasse. U krijgt bij dit huurbedrijf altijd een flexibel contract tegen een aantrekkelijke leaseprijs. U hoeft enkel uw keuze te maken en de auto staat voor u klaar op de dag dat u hem wilt beginnen huren.