Dutch Labs
Image default
Bedrijven

Betrouwbare koeltransport die u zelf kunt traceren

Wanneer u op zoek bent naar een partner in koeltransport die u volledig kunt toevertrouwen met uw waardevolle producten, zoekt u iemand die jarenlange ervaring heeft met het vervoeren van verschillende soorten producten. LogistiCCare is een internationaal koeltransport service bedrijf die deze taak met zekerheid en veiligheid op zich neemt. Door een real-time boardcomputer kunt u traceren waar uw lading zich op elk moment bevindt. Zo weet u altijd hoe het met uw lading staat en weet u dat uw lading de aandacht krijgt die het verdiend. LogistiCCare is uw betrouwbare partner in het vervoer en transport van uw koelproducten over elke grens.

Vervoer verschillende soorten producten met deze koeltransport service

LogistiCCare kan producten vervoeren tussen de temperaturen van -25°C tot +25°C. Dit betekent dat ze onder anderen vlees-, vis-, AGF-producten en farmaceutische producten vervoeren voor hun klanten. Of het nou een volle trailer is of slechts één pakket. Alles is mogelijk bij LogistiCCare. Dit alles onder hoge hygiëne eisen. LogistiCCare voertuigen zijn allemaal volledig ingericht volgens HACCP en FRC richtlijnen. Ook is LogistiCCare ISO 22000 gecertificeerd. Daarnaast houden de chauffeurs real-time het temperatuurregistratiesysteem in de gaten, waarmee uw lading op een constante temperatuur vervoert wordt. LogistiCCare neemt enkel ervaren chauffeurs in dienst die met een moderne vloot rijden en 24/7 bereikbaar zijn.

Meer informatie over internationaal koeltransport?

Heeft u vragen over de service van LogistiCCare of wilt u meer weten over de werkwijze die ze hanteren? Neem dan gerust contact met ze op en de vriendelijke en behulpzame medewerkers helpen u graag met al uw vragen. Transport is maatwerk en LogistiCCare neemt dit uiterst serieus in de flexibiliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit die ze leveren. Een familiebedrijf dat over de jaren heen is gegroeid naar een gerenommeerd koeriersbedrijf. Neem contact op met LogistiCCare wanneer u op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige transport partner.