Dutch Labs
Image default
Dienstverlening

Bij ons zit u goed voor een spanningsrail

Bij de bouw van een groot kantoor, een nieuwe grote supermarkt of bijvoorbeeld een ziekenhuis hoort hier ook elektriciteit bij en het transport daarvan door middel van een spanningsrail. Dit kan nogal moeilijk zijn om te monteren en stap voor stap te regelen, maar niet als het aan montagetechniek bedrijf CableSpace ligt. Zij kunnen u met alles op het gebied van het transport van elektriciteit, kabeldraagsystemen en verlichting helpen. Het enige wat u hoeft te doen, is uw wensen en ideeën te delen en de rest regelt CableSpace voor u.

Een railkokersysteem als spanningsrail

Misschien had u zich nog niet eerder verdiept in het transporteren van elektriciteit. Wanneer u bijvoorbeeld in een ziekenhuis of grote winkel staat en u naar boven kijkt ziet u altijd stalen kokers. In deze kokers zit elektriciteit die van kamer naar kamer of van punt naar punt wordt getransporteerd. Deze stalen koker wordt ook wel een railkokersysteem genoemd. Door dit systeem zijn elektriciteitskabels veilig weggestopt en heeft niemand er meer omkijken naar. Door al deze positieve punten wordt dit ook wel de ideale oplossing genoemd van het transporteren van elektriciteit.

Monteren van een spanningsrail? Wij helpen u graag!

U bent dus op zoek naar een montagetechniek bedrijf dat voor u een spanningsrail kan regelen. En dat niet alleen, maar ook helemaal voor u kan monteren. U hoeft daarvoor niet verder te zoeken, want bij CableSpace bent u aan het juiste adres. Dit montagetechniek bedrijf is al 20 jaar marktleider op het gebied van montage. Naast de montage van railkokersystemen kunnen zij ook als de beste kabeldraagsystemen en verlichting monteren. Het is dan ook echt een bedrijf dat van alle markten thuis is. Mocht u geïnteresseerd zijn en een vrijblijvende offerte willen aanvragen, dan hoeft u alleen te bellen of te mailen naar CableSpace.

https://www.cablespace.nl