Dutch Labs
Image default
Dienstverlening

Bijkomende voordelen van de Cloud werkplek van deze provider

Misschien bent u aan het overwegen om gebruik te maken van een Cloud werkplek van een Managed Service Provider. Zowel voor individuele werknemers als voor werkgevers kan dit een hoop mooie voordelen opleveren. Als werknemer kunt u voortaan werken waar u maar wilt. U kunt er voor kiezen om een dagje vanuit huis te werken, maar ook vanuit uw favoriete koffiebar. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. De enige voorwaarde is een internetverbinding. Ook voor werkgevers is dit een interessante optie. Werknemers kunnen werken waar dat hen uitkomt. Willen ze nog wat werk gedaan krijgen voordat ze een meeting met een klant hebben? Het kan voortaan. Hierbij kunt u gebruikmaken van de services van diverse IT bedrijven. Eén Managed Service Provider die Cloud werkplekken aanbiedt is Cloudiction. Waarom zou u kiezen voor hun services?

Cloud werkplek: voordelen van Cloudiction op een rijtje

Er zitten voordelen verbonden aan een samenwerking met Cloudiction die andere Managed Service Providers u niet kunnen bieden. Ten eerste kunt u uw bestanden synchroniseren. Elk opgeslagen bestand gaat nooit verloren, zelfs niet wanneer u een crash ervaart. Hard werk verliezen kan heel demotiverend zijn. Dit gevoel hoeft u nooit meer te ervaren. Een ander pluspunt van een samenwerking met deze Managed Service Provider is het feit dat uw Cloud werkplek voorzien is van alle Office programma’s van Microsoft. Microsoft Office gebruiken we geregeld tijdens ons werkend leven. Word, PowerPoint, Excel en ga zo maar door: deze programma’s gebruiken we frequent. Hoe fijn is het om hier altijd beschikking over te hebben zonder de abonnementskosten?

Uitstekende klantenservice

Cloudiction wordt tevens geroemd door zijn gebruikers vanwege de uitstekende klantenservice. In het geval van problemen staan zij u altijd met raad en daad bij. Het contact met de servicedesk van deze Managed Service Provider is dan ook zeer persoonlijk en ze bieden u altijd advies op maat. Zo weet u zeker dat uw Cloud werkplek optimaal werkt.

Gerelateerde artikelen

Horoscoop voor de week van 29 februari t/m 6 maart

Afscheidscadeau voor afscheid collega

Advocaat nodig? De Rechtsspecialist is het antwoord!