Dutch Labs
Image default
Zakelijke dienstverlening

Boekhouder nabij Nijmegen biedt u een breed scala aan diensten

De boekhouder voor zzp’ers en MKB’s vindt u in de omgeving van Nijmegen. Folio biedt u een breed pakket aan diensten op het gebied van advies, financiële administratie en belastingen. Zo adviseren de specialisten van deze toonaangevende boekhouder in de regio Nijmegen u graag wanneer u uw eigen bedrijf wilt opzetten. Ook krijgt u hulp bij het maken van een bedrijfsplan. Wanneer u al langere tijd een bedrijf heeft, helpen de experts u graag bij het invullen van uw inkomstenbelasting en het doen van de financiële administratie, zoals de loonadministratie. Heeft u moeite met het aanvragen van een financiële injectie zoals een subsidie? Ook hierbij helpen de veelzijdige experts u graag. 

De boekhouder vlakbij Nijmegen die met zijn tijd meegaat

Tegenwoordig komt het steeds vaker voor dat de financiële administratie online wordt gedaan. Dat is het geval bij veel bedrijven. Ook steeds meer belastingaangiftes moeten vandaag de dag op internet worden ingevuld. Maar wat als u niet zo handig bent met de computer? Dan helpen de boekhouders van Folio u graag. Zij hebben jarenlange ervaring met het doen van allerlei aangiftes en het overzichtelijk houden van de financiële administratie, zodat het ondernemen u veel makkelijker wordt gemaakt. Ook geven zij u graag advies op verschillende vlakken van het ondernemen. Bent u ondernemer en kunt u wel wat hulp en advies gebruiken op administratief vlak?

De aangifte van uw inkomstenbelasting volledig verzorgd door de boekhouder in de buurt van Nijmegen

Bent u een ondernemer? Dan herkent u het wel. Ieder jaar opnieuw worstelen veel ondernemers ermee: de aangifte van de inkomstenbelasting. Gelukkig staan de kenners van Folio bij het doen van aangifte voor u klaar. Tegen een kleine vergoeding wordt de aangifte volledig voor u verzorgd. De aangifte is klaar terwijl u wacht, maar u kunt de aangifte ook op een later moment ophalen zodra deze gereed is. Moet u tevens aangifte doen voor de vennootschapsbelasting? Ook voor het doen van deze aangifte heeft Folio ervaren specialisten in dienst. Heeft u tussendoor een overzicht nodig van de belastingcijfers of andere jaarcijfers, dan stelt deze duizendpoot op het gebied van administratie graag een jaarrekening voor u samen.