Dutch Labs
Image default
Tweewielers

Brinckers fietsen is voor iedereen een genot

Een merk van eigen bodem dat ook nog eens een specialisme in elektrische fietsen heeft. Wie een modern rijwiel zoekt, komt zonder twijfel bij Brinckers uit. Dit merk is specifiek gericht op het ontwikkelen van allerlei soorten tweewielers met trapondersteuning. Het grote voordeel van het merk is dat het volledig zelfstandig is. Dit betekent dus ook dat het eigen fietsen op een specifieke manier ontwerpt. Wetende dat Nederland een echt fietsland is met specifieke kenmerken, is dit dus ook een groot voordeel te noemen. Het merk richt zich vooral ook op design van hoog niveau. Daarmee wil het zich nog verder onderscheiden van de concurrentie. Bovendien worden alle fietsen getest op kwaliteit waardoor veel zekerheid te geven is over de e-bike.

Brinckers fiets kopen

Wie een Brinckers fiets kopen gaat, weet in ieder geval zeker dat het de komende jaren wel goed zit met het fietsen. De elektrische fietsen van het Nederlandse merk komen immers met zeven jaar garantie. Dit is dan dus ook direct een belangrijke reden om juist bij het kopen van een e-bike dit merk serieus in overweging te nemen. Het is daarnaast ook nog eens zo dat de fietsen in allerlei soorten te verkrijgen zijn. Dit zorgt ervoor dat er altijd een fiets te vinden is die bij het type rijder waarvoor deze bedoeld is. Daarom is het merk van Nederlandse bodem dus ook geschikt voor iedereen die op zoek is naar een goed rijwiel. De line-up is zeer divers.

Brinckers elektrische fietsen

Brinckers heeft een enorme diversiteit aan elektrische fietsen in het aanbod. Het gaat dan bijvoorbeeld om de plek van de motor op de fiets. Dit kan heel belangrijk zijn voor bijvoorbeeld de fietsbeheersing van de fietser. Het is echter ook belangrijk met het oog op het soort wegen waarover gereden wordt. In dat opzicht is het ook belangrijk om te weten dat de fietsen van Brinckers met verschillende hoeveelheden versnellingen geleverd worden. Zo kan precies voor het juiste type gezorgd worden. De elektrische fiets maakt het fietsen weliswaar iets gemakkelijker, maar dat maakt het rijden daarmee niet minder gezond. Juist die insteek is dan ook goed terug te zien in de fietsen van dit model. Dit is een goede reden om deze te kiezen.