Dutch Labs
Image default
Tweewielers

Hekel aan de herfst? Lees hier hoe je toch gemakkelijk met de fiets op je bestemming aan komt

Heb jij ook zo’n hekel aan het regenachtige weer tijdens de herfst? Van glibberige wegen, natte sokken, loopneus en zware fietstochten naar je bestemming? We kunnen ons goed voorstellen dat dit de minder leuke aspecten zijn tijdens dit prachtige seizoen. Om jouw leven wat kleurrijker te maken als de bladeren van de bomen tijdens de herfstige dagen hebben wij voor jou een paar houden tips, hoe je toch het gemakkelijkst het vieze weer kunt trotseren met de fiets.

Poncho

Als Nederlander besteden we veel tijd op onze fiets. Van het fietsen naar het werk, supermarkt, school, vrienden en familieleden noem maar op. Helaas, besteden we in ons koude kikkerlandje ook veel tijd op de fiets in harde regenbuien. Dat is niet zo’n pretje. Een gouden tip die we jou meegeven is door altijd een poncho bij je te hebben. Soms is het mogelijk om op basis van de weervoorspellingen een stort bui te vermijden, maar soms is het ook niet mogelijk. Gelukkig heeft een poncho de eigenschappen regendruppels van zich af te stoten en kom jij met droge kleding thuis of op locatie aan!

Elektrische fiets

Tijdens de hevige stortbuien komen vaak ook krachtige windvlagen kijken. Gelukkig heb je jouw poncho al aan, maar het vooruitkomen op de fiets is vrij wel onmogelijk. Hoe kom je nou thuis? Gelukkig is hier ook een oplossing voor: een elektrische fiets! Het is een investering, maar je hebt er super veel profijt aan. Het geeft je namelijk een behoorlijk zetje in de rug wanneer je heuvelopwaarts of tegen de wind in moet fietsen. Elektrische fiets kopen? Kijk dan op de website van Fietsshop Haren. Zij hebben een ruim aanbod fietsen, zelfs tweedehands elektrische fietsen! Handig voor als je niet te veel geld wilt uitgeven aan een elektrische fiets. Elektrische fiets kopen? Klik op de volgende term voor meer informatie: Tweedehands elektrische fiets Groningen.

Zorg voor goede voorbereiding 

Tot slot adviseren we je altijd om de weervoorspelling te checken voor dat je de deur uit gaat. Zo vermijd je teleurstellingen als nat aankomen op een gelegenheid. Je hebt hierdoor de mogelijkheid te anticiperen op de weerssituatie.