Dutch Labs
Image default
Eten en drinken

Catering met verse ingrediënten voor uw evenement in Rotterdam

Organiseert u een bedrijfsevenement zoals een symposium, workshop of grote vergadering? Of geeft u een feest om uw huwelijk, jubileum of verjaardag te vieren? In al deze gevallen mag lekker eten en drinken natuurlijk niet ontbreken. Uw gasten zullen immers extra goed presteren en plezier beleven met een goed gevulde maag. Voor een groot evenement is het vaak ondoenlijk om de catering helemaal zelf te verzorgen, maar gelukkig kunt u hiervoor Brood Express uit Rotterdam inschakelen. Dit bedrijf bereidt diverse soorten heerlijke broodjes. Alles wordt gemaakt van verse ingrediënten en dat proeft u zeker! Het uitgebreide aanbod biedt voor iedereen iets lekkers. Vlees, vis, kaas en zoetwaren; het is allemaal mogelijk. Een betere catering in Rotterdam gaat u niet vinden!

Ook ideaal voor een lekkere lunch met collega’s

Door Brood Express in Rotterdam kunt u niet alleen catering laten verzorgen; een lunch bestellen met collega’s is ook mogelijk. Is jullie team hard aan het werk en verdienen jullie daarom een lekkere lunch? Plaats dan jullie bestelling bij deze broodspecialist! Kies uit verschillende broodsoorten en beleg of ga voor een roomboter croissant of saucijzenbroodje. Vul de lunch eventueel aan met rauwkost, zuivel, limonade en vers sap. Zo zijn jullie meteen voorzien van een complete en lekkere lunch om van te smullen.

Krijgt u al trek?

Of u nu catering of een lunch gaat bestellen bij deze broodexpert in Rotterdam; u zult zeker genieten van lekker eten. Gaat u voor een broodje met paté, brie, filet americain, oude kaas of gerookte zalm? Of heeft u toch liever ham-kaas of gebraden kipfilet? Het kan allemaal! Een lunch bestellen gaat bij deze broodzaak in Rotterdam heel eenvoudig en alles wordt zeker op tijd en op de juiste locatie afgeleverd. Neem dus contact op met Brood Express, geef uw bestelling door en laat het u goed smaken!