Dutch Labs
Image default
Woning en Tuin

Check deens.nl voor de laatste woontrends

Bij online meubelen- en accessoireswinkel Deens is het heerlijk shoppen. Je kunt er 24/7 – precies als het jou uitkomt – terecht voor bankstellen in allerlei stijlen. Bijvoorbeeld een comfortabele sofa in mosterdgroen van HKliving. Een klassiek vormgegeven donkerrood bankje met een goudkleurige balk aan de onderkant van het Nordal-label. Of een hippe, houten slaapbank van Karup. Servies? Jazeker dat koop je ook op deens.nl. Naast HKliving kunnen we de merken OYOY, House Doctor en Bazar Bizar aanbevelen.

Bazar Bizar is opgericht door Eddy Roothaert en Pascale Pelsmaekers. Dit Belgische echtpaar is dol op reizen en dan met name naar Indonesië. “ (…) Het stel werd verliefd op de Balinese cultuur, het traditionele vakmanschap en de mensen, om nog maar te zwijgen over de boho vibes. (…) “, zo lezen we op de Deens-site. Met boho wordt bohemian bedoeld: een onconventionele, zorgeloze levensstijl. Sociale normen en erbij horen? Nee, daar doet een bohemien niet aan. Het gaat juist om creativiteit, zelfontplooiing en balans. Pascale en Eddy maken hun servies zelf met de hand. De aardewerken borden, koffiemokken en kommen hebben stuk voor stuk een uniek, huiselijk design.

Een populaire naam die woonwinkel Deens met trots vertegenwoordigt, is The Gift Label. De collectie bestaat onder meer uit geurstokjes en -kaarsen, body scrubs, douchegel en afwasmiddel.

Fatboy lampen worden al jaren goed verkocht op Deens.nl en dat geldt ook voor de super comfy zitzakken van dit label. De ontwerpers van dit Nederlandse woonmerk zijn na het succes van de beanbag zeker niet op hun lauweren gaan rusten. Hockers, tafels, stoelen, krukjes, parasols, lampen, kussens en nog veel meer van Fatboy kun je 24/7 bestellen via deens.nl. Wij zijn erg gecharmeerd van de Fatboy hangmat. Hij is mega ruim: 330 bij 127 bij 110 cm. Wat kleur betreft heb je onder meer de keus uit lime-groen, lichtgrijs, oranje, turquoise en zwart.

Urban Cotton wandkleden zijn originele kunstwerken. Sommige figuratief en andere abstract qua stijl, in zwart-wit of heldere kleuren.

Essenza is net als Urban Cotton een echt niche-label; zeg je Essenza dan zeg je beddengoed!

https://www.deens.nl/nl/