Dutch Labs
Image default
Zakelijke dienstverlening

Cloud werkplek Ede

Bent u op zoek naar een cloud werkplek Ede? Dan bent u aan het geode adres bij Cloudbeheerder.it. Dit bedrijf is namelijk gespecialiseerd in cloud, vandaar dat alle kennis aanwezig is om uw ICT probleemloos over te zetten naar de cloud.

Cloud werkplek Ede

De cloud werkplek Ede is een term die binnen Cloudbeheerder.it wordt gebruikt om de nieuwe manier van werken aan te duiden. Veel bedrijven werken namelijk nog via de traditionele manier met ICT. Dit houdt in dat zij bestanden opslaan op de hardware van hun computer, terwijl in het verleden is gebleken dat dat vele problemen en ergernissen met zich mee kan brengen. Want wanneer een computer crasht, dan zijn alle bestanden weg. Door met de cloud te gaan werken, verdwijnen die problemen. Dit zijn tevens niet de enige voordelen die de cloud heeft.

Voordelen van de cloud

De cloud werkplek Ede heeft dus als groot voordeel dat bestanden niet meer op de hardware van de computer worden opgeslagen, maar juist online. Hierdoor zijn de bestanden veilig wanneer een apparaat crasht. Daarnaast zijn de bestanden ook heel erg toegankelijk, op allerlei verschillende apparaten en plekken zijn de bestanden toegankelijk. Ik kan namelijk met mijn computer op het kantoor via de cloud werken, maar thuis met mijn tablet en vervolgens in de trein met mijn mobiel. Op al deze plekken en apparaten zijn de bestanden dan beschikbaar, dit biedt dus zoveel mogelijkheden om makkelijker te werken.

Overstappen

Het is dus voor veel bedrijven handig om dus over te stappen naar de cloud. Echter is het ook volkomen logisch dat veel bedrijven nog redelijk anstig zijn voor deze overstap, omdat de kennis over de cloud vaak beperkt is. Vandaar dat Cloudbeheerder.it ook de traditionele ICT over kan nemen van bedrijven en ze langzaam klaar kunnen stomen voor de overstap naar de cloud.

http://www.cloudbeheerder.it/