Dutch Labs
Image default
Bedrijven

Contactlijm de ideale lijm voor bedrijfsdoeleinde

Contact lijm is een ideale lijmsoort om diverse dingen te plakken. Ik ben heel erg tevreden over het gebruik van contact lijm. Tijdens onze bruiloft droeg mijn man de schoenen van zijn overleden vader, schoenen die hem heel dierbaar zijn. Hij wilde graag iets hebben waarbij hij het gevoel had “mijn vader is erbij.” Maar alsof zijn vader een grapje wilde uithalen schoot de schoen van mijn man los toen hij de trouwauto uitstapte voor de eerste foto’s. Dit was een heel grappig moment maar ook even schrikken, hij had tenslotte maar 1 paar schoenen bij. Gelukkig waren er wat hulptroepen met contact lijm die zijn schoenen hebben gelijmd. Even laten drogen en hij kon weer verder lopen op de schoenen van zijn overleden vader.

 Wat ik mooi vind aan contactlijm is dat het snel drogend is en als het vast zit zit het ook echt vast, dit is weleens anders met sommige andere lijmen. Zo heeft onze dochter, ja daar kom ik weer met een schoenen verhaal, laarzen gehad waar ze enorm gek op was. Helaas raakte de zool van deze schoenen los en was onze dochter intens verdrietig. Maar daar was hij weer: de contactlijm! De zool vast lijmen aan de schoen, even een knijper erop gezet en na een paar minuten kon dochterlief weer heerlijk rondlopen op haar schoenen. Inmiddels een jaar verder zijn de schoenen wel versleten maar zit de gelijmde zool nog prima aan elkaar vastgelijmd.
 Ik ben dus heel erg tevreden met contactlijm en ook met het plakken van andere dingen, bijvoorbeeld het tapijt van de trap die we vast moesten lijmen, ben ik zeer tevreden. Als ik iets moet vastlijmen dan pak ik zeker weten contactlijm omdat ik dan zeker weet dat het goed vast plakt.

Voor meer informatie of om te bestellen kan u terecht bij: http://www.meiboom.eu/contactlijm

http://www.meiboom.eu/contactlijm