Dutch Labs
Image default
Bedrijven

De Lelie Schoonmaak

Bent u op zoek naar een interieur- of exterieur verzorger? De Lelie Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij is er voor u! Al sinds 1919 zijn wij gespecialiseerd in het schoonmaken van bedrijfspanden, instellingen, scholen en kantoren. Onze medewerkers zijn vakkundig en gedisciplineerd. Bent u tevreden? Dan zijn wij ook tevreden! De Lelie Schoonmaak is flexibel, betrouwbaar en betaalbaar. Uitstekende kwaliteit, dat is waar wij voor staan!

Diensten De Lelie Schoonmaak

De Lelie Schoonmaak biedt u verschillende diensten aan. Bij ons kunt u terecht voor interieurverzorging, glasbewassing, trappenhal onderhoud, vloeronderhoud en gevelbehandeling. Tevens houden wij ons bezig met diverse vormen van reiniging, zoals specialistische reiniging, industriele reiniging en tapijtreiniging. Wilt u uw huurwoning laten repareren of opknappen voor eventuele nieuwe bewoners? Ook hiervoor bent u bij de Lelie Schoonmaak aan het juiste adres! Of wilt u zorgen dat de sanitaire benodigdheden binnen uw bedrijf of organisatie altijd voldoende zijn? Laat het aan ons over!

Contact opnemen

Wilt u gebruik maken van de diensten van De Lelie Schoonmaak? Of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op! Wij zijn u graag van dienst!

https://www.delelieschoonmaak.nl/