Dutch Labs
Image default
Zakelijke dienstverlening

De onafhankelijk pensioenadviseur is er voor u

Met een onafhankelijk pensioenadviseur bent u niet afhankelijk van de informatie die verzekeraars u kunnen verstrekken. Als directeur of eigenaar van uw bedrijf wilt u zeker weten dat de pensioenregeling goed is getroffen, dat de communicatie rondom pensioenen met uw personeel goed verloopt en dat de inrichting van pensioenen mee ontwikkelt op het moment dat dat nodig is. Een onafhankelijk pensioenadviseur van PHB Financieel Adviseurs staat klaar om mee te denken over al deze zaken, om u te informeren en ook om taken van u over te nemen. Wilt u meer weten? Lees dan verder.

Een onafhankelijk pensioenadviseur inschakelen

Pensioenen zijn uiterst belangrijk. U wilt uw werknemers goede dekking geven en marktconform zijn op dit gebied. Maar u wilt geen financiële risico’s lopen, of onduidelijkheid scheppen over de inrichting van de pensioenregelingen. Een onafhankelijk pensioenadviseur kan u daarbij helpen. De taak van de pensioenadviseur is het uitbrengen van advies over uw pensioenregeling. Het kan erg nuttig zijn om een onafhankelijk pensioenadviseur te laten kijken naar de manier waarop de pensioenen nu geregeld zijn. Hij of zij kan u in heldere taal uitleggen of de regelingen die u heeft getroffen goed en marktconform zijn, of u stappen moet ondernemen en eventueel hoe u een nieuwe regeling voor uw personeel kunt treffen. Op het moment dat u op dit gebied veranderingen wil doorvoeren, kan een adviseur u daarbij ook helpen. Zo wordt u zoveel mogelijk ontlast en worden pensioenen in uw bedrijf goed geïmplementeerd en uitgevoerd.

Hoe communiceert u over pensioenen?

Pensioenen zijn complex. Toch is het belangrijk dat uw werknemers goed weten waar zij aan toe zijn. Een pensioenadviseur helpt u graag met de communicatie rondom pensioenen. Zo blijft uw personeel steeds goed op de hoogte van veranderingen in de dekkingsgraad of rente, maar ook over mogelijkheden die pensioenen bieden. Dat is de beste manier om ervoor te zorgen dat uw werknemers de secundaire arbeidsvoorwaarden die u biedt ook goed op waarde blijven schatten.

https://phb.nl/

Gerelateerde artikelen

Verbeter uw contractmanagement aan de hand van een spend analyse

Wat zijn de voordelen van een AOV online afsluiten?

Hoe verloopt een EBI inspectie door een professional?