Dutch Labs
Image default
Bedrijven

De specialist in Ford occasions

Ardea auto is een bedrijf dat een zeer ruime collectie van diverse Ford bedrijfswagens bevat, met name de Ford occasions zijn er in diverse varianten. Deze duurdere klasse hoeft niet onbetaalbaar te zijn. Ardea auto houdt de auto’s betaalbaar en blijft garant staan voor kwaliteit en klasse. Deze specialisatie in Ford occasions betaalt zich dan ook uit, doordat ze zich hierin specialiseren en daarom de meeste kennis hebben.

Betrouwbaarheid als service

Naast een goede selectie Ford occasions heeft Ardea auto’s ook een imago van betrouwbaarheid dat volledig wordt waargemaakt door de garantie die zij geven, namelijk de SternGarant. De SternGarant is een garantie van twee jaar waarbij u schitterende voordelen heeft, zoals een volledige dekking. Dit houdt in dat indien er problemen zijn waarbij vervanging of reparatie noodzakelijk is, dit kosteloos voor u wordt gedaan. Daarnaast kunt u ook op de SternGarant bouwen als u onderweg bent, bijvoorbeeld in geval van pech of bij een ongeval in het verkeer. Bovenop deze fantastische garantie krijgt u ook nog een zeer aantrekkelijke korting op banden en accessoires.

De mooiste bedrijfswagens

De Ford-selectie die is gemaakt bij Ardea bestaat uit prachtige wagens die zich goed lenen als bedrijfswagen, vanwege hun zitgemak en zuinige rijstijl. Kwaliteit is geen overbodig luxe als u veel uren op de weg maakt. En ook hier geldt dat uw werknemer of uzelf met een gerust hart de weg op kunt met deze Ford bedrijfswagen, want met de juiste garantie hoeft u zich nergens druk om te maken. Daarnaast zijn deze prachtige occasions van alle gemakken voorzien en geven u de zakelijke representatie die u van Ford mag verwachten. Neem gerust contact op voor meer informatie over alle gemakken van zakelijk leasen, of bezoek de website van dit bedrijf. Hier vindt u alle informatie over de occasions en bedrijfswagens van Ford.