Dutch Labs
Image default
Bedrijven

De tuin van jouw dromen

Wil jij niet zomaar een leuk tuintje, maar de ideale tuin? Precies afgestemd op jouw wensen? Kies dan voor een tuin die voorzien is van alle gemakken. Zo haal je het optimale uit jouw tuin. Tegenwoordig zijn er namelijk zoveel leuke mogelijkheden voor een ideale tuin. Jammer als je daar geen gebruik van maakt toch? Hier drie goede toevoegingen. Misschien ook geschikt voor jouw droomtuin…

Ondergrondse bierlift koeler

Wil jij op een leuke originele manier jouw bier bewaren? Dan is dit de gadget voor jou. Met een ondergrondse bierlift koeler kun je maar liefst 15 flesjes met kroonkurken en de inhoudsmaten van 0,25, 0,33 en 0,5 liter kwijt. Dus kroonkurkflesjes met iets anders dan bier kunnen ook. Hoe het werkt? Je plaatst een kunststofkoker in de grond. Vervolgens vul je die koker met flesjes.  Dat is nog eens een mooie verrassing in de tuin. Zo houd je het bier onder de grond mooi koud.

Tuinhuis op maat

Bij standaard tuinhuisjes is het vaak het allemaal net niet. Het past niet mooi bij het huis of het is net iets te klein. Het meest ideale is dus om gewoon voor een tuinhuis op maat te kiezen. Een tuinhuis op maat heeft als voordeel dat je de fantasie de vrije loop kunt laten gaan. Let wel: ook bij een tuinhuis op maat moet je opletten of je misschien een vergunning nodig hebt.

De slimme grasmaaier

Geen zin om het gras te maaien? Zeker als het mooi weer is en je liever geniet van dat biertje uit de ondergronds bierkift koeler, is maaien jammer van de tijd. Daarom is er een slimme grasmaaier. Hij heet de Sileno+. Met deze grasmaaier hoef jij geen gras meer te maaien. Sileno+ heeft namelijk een ingebouwde GPS. Hij werkt op batterijen. Daarbij is het mooi dat hij zichzelf in de gaten houdt. Is de batterij bijna leeg? Dan rijdt hij zelf terug naar het laadstation.

https://handelsondernemingkirkels.nl/tuinhuis-op-maat-limburg/