Dutch Labs
Image default
Bedrijven

De verrassende behandeling van migraine

Vele mensen in ons land kampen met vervelende klachten. Klachten die het dagelijkse leven van deze mensen op een negatieve manier beïnvloeden. Vaak zijn deze klachten te behandelen. Deze mensen gaan naar de huisarts en krijgen daar advies over hun situatie en eventuele medicijnen mee. Voor vele mensen hebben deze klachten dan ook te maken met stress of vermoeidheid. Het aantal burn-outs is de laatste jaren bijvoorbeeld enorm gestegen. Wat is hier tegen te doen? Belangrijk is een gezonde levensstijl. Dit houdt in dat u gezond eet, genoeg beweegt en ongezonde gewoontes niet meer doet. Vaak wanneer deze gezonde levensstijl wordt nageleefd blijven veel van de klachten weg en worden er veel klachten opgelost. Dit geldt vaak niet voor migraine. Migraine is een vervelende ‘ziekte’ waarbij de persoon last kan hebben van extreme hoofdpijn aanvallen. Migraine is enorm vervelend en vaak zeer moeilijk om te verhelpen. Vaak wordt gezegd dat een gezonde levensstijl helpt, maar gezond leven heeft slechts een positieve invloed, het zal nooit de migraine verhelpen.

Wat wel echt een werkende behandeling migraine is, is botox. Dit lijkt misschien een hele gekke manier van behandelen. Dat dacht ik eerst ook. Deze behandeling is eigenlijk enorm logisch. Bij een migraine aanval spannen de spiertjes in uw voorhoofd zich onnodig aan. Hierdoor krijgt u last van extreme hoofdpijn. Doormiddel van botox worden de spiertjes in uw voorhoofd verlicht/verlamd. Deze spiertjes kunnen zich dus niet onnodig samentrekken, hierdoor heeft u dus veel minder last van een migraine aanval.

Botox lijkt dus een vreemde behandeling, maar het werkt enorm goed. Als ik u zou mogen adviseren dat zou ik u adviseren om op consult te gaan bij een cosmetische kliniek zoals Faceland. In deze kliniek kunnen ze u deskundig advies geven over de verschillende beschikbare behandelingen. Deze behandelingen zouden u enorm kunnen helpen!

http://faceland.nl/