Dutch Labs
Image default
Dienstverlening

De voordelen van een bouwkundige keuring en meerjarenonderhoudsplanning

Bij het kopen van een nieuwe woning of nieuw bedrijfspand komt veel kijken. U bent bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het onderhoud van het pand en eventuele herstelwerkzaamheden en reparaties. Om precies te weten wat er moet gebeuren aan een pand, kunt u een bouwkundige keuring laten uitvoeren. Als u wilt weten wanneer welke onderdelen aan vervanging of onderhoud toe zijn, kunt u ook een meerjarenonderhoudsplanning laten opstellen. Bij Zogekeurd kunt u dit op een betrouwbare, deskundige manier laten doen. Dit zijn de voordelen van deze diensten.

Inzicht in de staat van het gebouw

Een keuring of onderhoudsplanning begint altijd met een grondige inspectie. Deze inspectie wordt bij Zogekeurd altijd uitgevoerd door een ervaren inspecteur. De inspecteur zal de conditie van ieder zichtbaar onderdeel van uw gebouw bepalen. Hierdoor weet u precies welke onderdelen in goede conditie zijn en welke misschien als snel vervangen of gerepareerd moeten worden. Doordat u meer inzicht heeft in de staat van het gebouw, kunt u ook beter anticiperen op het onderhoud en de kosten die hierbij komen kijken.

Nooit meer achterstallig onderhoud

Als u kiest om een meerjarenonderhoudsplanning te laten opstellen, weet u ieder jaar precies welk type onderhoud er uitgevoerd moet worden. Hierdoor heeft u nooit meer last van achterstallig onderhoud. Bij achterstallig onderhoud kunnen de kosten dan ook erg hoog oplopen. Wanneer u echter ieder jaar een deel van het onderhoud uitvoert, zullen de kosten op lange termijn veel lager zijn.

Minder onverwachte kosten

Bij een meerjarenonderhoudsplanning zit ook een begroting inbegrepen. Voor ieder type onderhoud dat staat beschreven, staat ook een verwachte prijs. Hierdoor weet u precies hoeveel geld u kwijt gaat zijn aan gepland onderhoud in een bepaald jaar. Onderhoudskosten komen dan nooit meer onverwachts. U heeft daarnaast ook genoeg tijd om te bepalen wie het onderhoud gaat uitvoeren. Een offerte voor een meerjarenonderhoudsplanning kunt u aanvragen via de website van Zogekeurd. Door efficiënte communicatie kunt u hier snel een inspectie inplannen.

https://www.zogekeurd.nl/