Dutch Labs
Image default
Bedrijven

De werking van paardenmelk Creme

Heb je ooit weleens paardenmelk Creme geprobeerd? Het kan goed zijn voor het lichaam en voor jouw afweer. Een eigenschap van paardenmelk Creme is dat het (een gezonde) spijsvertering ondersteunt. Paardenmelk bevordert de afweer, helpt bij de opbouw van een goede darmflora van het maag/darmkanaal en heeft een gunstige invloed op de droge en gevoelige huid.

Waarom zijn paardenmelk Creme goed?

Paardenmelk lijkt qua unieke samenstelling veel op moedermelk .Bovendien bevat paardenmelk Creme energie, ijzer, vitaminen, mineralen en sporenelementen. Paardenmelk Creme heeft een laag vetgehalte en is daardoor beter te verdragen dan bijvoorbeeld koemelk. Paardenmelk ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Wat doet dan een paardenmelk Creme? Door het drinken van paardenmelk ontstaat in de darm een ideaal milieu voor de groei van goede bacteriën. Deze zetten ons voedsel om in kleine opneembare deeltjes. Dit zijn de basisstoffen voor ons hele lichaam. Zij worden opgenomen in het bloed en naar alle weefsels, organen en cellen vervoerd om deze van brandstof en bouwstof te voorzien.

Het gebruik van paardenmelk Creme

Wil je paardenmelk Creme gaan gebruiken, dan is het van belang om het rustig op te bouwen. Ben je eenmaal gewend aan de paardenmelk Creme? Dan is het is belangrijk de melk elke dag met regelmaat te drinken en daarmee geen dag overslaan. Gedurende ongeveer de eerste twee weken kan men milde reacties krijgen. Het gebruik is afhankelijk van persoon tot persoon en van de situatie waarvoor paardenmelk gebruikt wordt. In de meeste gevallen kan men na verloop van tijd (2-3 maanden) langzaam afbouwen. Ook dit moet je weer afbouwen. Het voordeel van een blijvend gebruik van paardenmelk Creme is dat het lichaam positief zal ondersteunen en dat het lichaam daardoor krachtiger wordt. Wil je ook proberen of paardenmelk Creme iets voor jou is? Vraag dan een proefpakket aan via de website.