Dutch Labs
Image default
Dienstverlening

Dit ecologisch onderzoeksbureau uit Gelderland biedt u een compleet onderzoekstraject aan

Heeft u een onderneming in de agrarische sector of heeft u een stuk grond in bezit in Nederland? Bij een ecologisch onderzoeksbureau in Gelderland vindt u zeker het juiste advies over de ecologie in uw gebied. Staring Advies uit Hoog-Keppel houdt zich bezig met de natuur en het landschap in met name de provincie Gelderland. Door ecologisch onderzoek uit te voeren, krijgt men een duidelijk beeld van de ecologische staat van het landschap en de natuur in een bepaald gebied. De gespecialiseerde onderzoekers van dit bedrijf voeren het gehele traject uit: van inventarisaties tot het opstellen van rapporten en van het aanvragen van ontheffingen tot het ecologisch begeleiden. Bovendien is Staring Advies aangesloten bij het Netwerk Groene Bureaus, een overkoepelende brancheorganisatie voor ecologisch advies en onderzoek. Lees verder en ontdek hoe dit ecologisch onderzoeksbureau uit Gelderland u optimaal advies kan geven.

Wat dit onderzoeksbureau allemaal doet voor zijn opdrachtgevers

Ecologisch onderzoek omvat veel aspecten. Afhankelijk van uw doeleinden, gaat Staring Advies een samenwerking met u aan om een zo goed mogelijk beeld te geven over de ecologie, de natuur en het landschap op lokale schaal. Zo voeren de specialisten van deze organisatie bijvoorbeeld flora- en fauna-onderzoek uit. Denkt u hierbij aan quickscan-natuurtoetsen en uitgebreid soortspecifiek onderzoek. Dit ecologisch onderzoeksbureau uit Hoog-Keppel, Gelderland, heeft de kennis en kunde om invasieve exoten te inventariseren en u als opdrachtgever te adviseren in de aanpak van deze soorten. Ook kunnen agrariërs worden bijgestaan in het opstellen van inrichtings-, en beheerplannen en het aanvragen van subsidies om de landschaps- en natuurkwaliteit te bevorderen.

Vraag naar de mogelijkheden 

Neem kennis van de diensten van dit ecologisch onderzoeksbureau uit Gelderland en neem contact op met hun specialisten om te informeren naar de mogelijkheden. Zij vertellen u meer over de aanpak in uw situatie en bieden u een compleet onderzoekstraject aan. Zo bent u volledig op de hoogte van de huidige staat van het landschap waarin u werkzaam bent en welke maatregelen er nodig zijn.