Dutch Labs
Image default
Gezondheid

Duurzame elektrische boiler kopen.

Duurzame elektrische boiler kopen.

Dankzij de opkomst en snelle ontwikkeling van elektrische boilers is het mogelijk om ook met een klein budget te verduurzamen.
Als je kijkt op de website van elektrischeboiler.eu vind je daar namelijk voordelige, hoogwaardige en bovendien zeer duurzame elektrische boilers. Een elektrische boiler is wel de makkelijkste manier om op een duurzame manier van warm water te kunnen genieten. En ze bestaan in alle soorten en maten. Van kleine elektrische keukenboilers vanaf 5 liter tot joekels tot wel 2000 liter! Ben je dus op zoek naar zo’n boiler, neem dan eens een kijkje op deze overzichtelijke website. 

De kleine elektrische keukenboiler van DAT die zij verkopen, de DAT-Nofer ECO Plus 15 liter IN/UP, is gemaakt binnen de EU met louter hoogwaardige materialen.
Nieuw is, dat het boilervat gemaakt is met maar 1 lasnaad. Dit om een extra duurzame werking te garanderen en er tevens voor zorgt dat kalk zich minder zal gaan hechten aan de binnenzijde van de boiler.

Door het verwarmingselement van 2000 Watt is een supersnelle opwarmingstijd gegarandeerd. De dikke uit een nieuw soort polyurethane foam gemaakte isolatiewand houdt het water bovendien ontzettend lang warm. Zeker als je dag- nacht stroom hebt, kun je hiervan optimaal profiteren.

De ECO Plus boiler van 15 liter kun je zowel IN (onder de wasbak) als UP (boven de wasbak) plaatsen. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten, deze elektrische boiler kost je nog geen 165,- Euro!

 

 

Maar er is meer;

De DAT boilers zijn verkrijgbaar in diverse volumes en formaten;

• De DAT Nofer ECO Plus, verkrijgbaar; 30, 50, 80 en 100 liter. 

• Van de DAT Quality Pro is er een 50, 80 en een 100 liter. 

• De Aparici Eficiente is weer een plat vormgegeven design boiler en heeft een diepte van maar 28 centimeter.
Deze boilers kunnen door het strakke ontwerp in het zicht gehangen worden, of plaats ‘m in een kastje.

De DAT-Aparici Eficiente werkt iets anders dan de eerder genoemde modellen, dit model is voorzien van een dubbele tank. 
Het voordeel hiervan is dat er minder warmteverlies plaats vind de opwarmtijd verkort wordt.

Bij elektrischeboiler.eu hebben ze alles in eigen voorraad. Zo kun je je spullen de volgende dag lekker in huis hebben.
Alle boilers zijn super simpel zelf te installeren met dank aan de duidelijke Nederlandstalige montage handleidingen die je kunt downlowden vanaf de website.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/