Dutch Labs
Image default
Dienstverlening

E-fulfilment en de toekomst

Ondertussen zitten we in het jaar 2019 en zijn er een heleboel ontwikkelingen rond E-fulfilment en alles wat daarbij komt kijken. Er komt steeds meer kijken bij de processen rond de fulfilment wat ook steeds serieuzere vormen gaat aannemen. Er komen tegenwoordig steeds meer webshops en de omzet in de webwinkels groeit jaarlijks. Dit houdt in dat E-fulfilment bedrijven steeds belangrijker worden en een steeds belangrijkere positie gaan innemen in de order afhandeling van webshops. Of het nou gaat om online verkoop van fietsen of de verkoop van brommer onderdelen, een fulfilment bedrijf is soms onmisbaar in het proces.
Wanneer je uitgroeit van kleine webshop waar je de bestellingen zelf kunt afhandelen en versturen, naar een webshop wat dagelijks tientallen, zo niet honderden bestellingen moet verwerken, is het overwegen van een E-fulfilment bedrijf zeker de moeite waard. Ook wanneer je kijkt naar de toekomst is het zeer verstandig hiernaar te kijken. Het stroomlijnen van de bedrijfsprocessen staat centraal bij het leiden van een bedrijf of organisatie. Deze gestroomlijnde processen versnellen de groei. Stilstand is achteruitgang en dit geldt met name voor e-commerce bedrijven. Ook geldt over het algemeen dat wanneer de verkoopsuccessen de pan uit rijzen en dit te veel werk met zich mee brengt, een bedrijf kan stagneren. Vooruitzien is in dit geval regeren en in onze ogen is het dus verstandig om ver voordat dit het geval kan zijn, alvast uit te kijken naar een betrouwbare E-fulfilment partner.

Wat is de betekenis van e-fulfilment

De vraag die vele wel eens stellen; wat is de betekenis van e-fulfilment? E-fulfilment houdt in dat met behulp van een modern automatiseringssysteem alles rond het verwerken van de orders/bestellingen wordt geregeld. Denk aan de opslag van de producten of goederen, het inpakken van de bestellingen, deze voorzien van een etiket om het tot slot naar de klant te versturen. Dit gehele proces wordt dus e-fulfilment genoemd. Het is een geweldig concept wat bedrijven kan ontzorgen van een heleboel werk. Met name voor iemand die alleen werkt, is het zeer tijdrovend om alle bestellingen naast al het andere werk, ook nog eens de orders zelf te versturen. Een e-fulfilment bedrijf neemt deze taak graag op zich. Naast de verzending van de bestellingen, wordt de opslag van de webshop ook nog eens geregeld door de E-fulfilment partner. Hierdoor hoef je dus niet zelf een grote voorraad in je huis of magazijn op te slaan. Kortom, het mag dus wel duidelijk zijn wat een voordelen dit alles met zich meebrengt. Bezoek de website van Surlogic en lees meer over de betekenis van e-fulfilment.

E-fulfilment en de toekomst

Een ondernemer met passie is continue bezig om het bedrijf te verbeteren en dus te laten groeien. Een goede E-fulfilment partner kan hier dus zijn steentje aan bijdragen. We zien dus in het groeiend aantal online aankopen en dus de groeiend aantal webshops, een rooskleurige toekomst voor de E-fulfilment bedrijven. Indien je meer inspiratie op wilt doen, bezoek dan de website van Surlogic voor alles wat je wilt weten over E-fulfilment. Zij hebben jarenlang ervaring in alles wat met webwinkel logistiek te maken heeft.

https://surlogic.nl/nl/