Breaking News

Een gezond gebit voor jou en je kind

Een goed gebit is net zo belangrijk als een goede gezondheid. Net zoals je lichaam regelmatig sport en beweging nodig heeft, kunnen ook je tanden, kiezen en tandvlees niet zonder het juiste dagelijkse onderhoud. Daarnaast zorg je er met een jaarlijks of soms halfjaarlijks bezoek aan de tandarts voor dat je gebit er mooi en verzorgd uitziet. De kosten voor professionele gebitscontroles en de bijbehorende mondzorg zijn echter hoog. Gelukkig kun je je daarvoor verzekeren met een zorgpakket op maat. Energiek is dé verzekeringsmaatschappij voor energieke vrouwen die gezond willen blijven.

Orthodontie gedekt met aanvullende verzekering
Soms is voor kinderen onder de achttien jaar speciale tandheelkundige zorg gewenst. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn bij een groei- of ontwikkelingsstoornis van het gebit of de kaken. Het kan dan voorkomen dat de tanden en kiezen niet goed staan en gecorrigeerd moeten worden door middel van een beugel. Slechts bij letsel of in zeer ernstige gevallen is bij deze behandeling een vergoeding mogelijk via de basiszorgverzekering. Als de gebitsaandoening van je kind daar echter niet voor in aanmerking komt, is een zorgverzekering orthodontie de oplossing. Energiek heeft meerdere tandartsverzekeringen met aantrekkelijke voorwaarden en lage maandpremies.

Vergoedingen orthodontie tot 80%
De tandarts- en orthodontieverzekeringen waaruit je bij Energiek kunt kiezen zijn TandExtra, TandPlus en TandTop. Bij de voordeligste vorm ben je verzekerd tot een maximumbedrag van 250 euro per kalenderjaar, terwijl de ruimste dekking een jaarmaximum van 1000 euro toestaat. In alle gevallen krijg je 80% van de gemaakte behandel- en techniekkosten vergoed. Het grote voordeel is dat bij elke orthodontie verzekering je kind ook uitstekend verzekerd is en daarmee voor vrijwel alle behandelingen een vergoeding geldt. Zelf ben je met een van deze verzekeringsvormen natuurlijk ook perfect verzekerd. Bovendien betaal je geen eigen risico of verplichte eigen bijdrage.

http://www.energiek.nl/