Breaking News

Dutchlabs

Een goede zorgverzekering in 2016

Heb jij je zorgverzekering wel eens goed bekeken? Weet je precies waarvoor je wel en niet verzekerd bent? Veel ziektekostenverzekeringen bieden uitgebreide pakketten waar je weinig invloed op hebt. Voor die pakketten betaal je een flinke premie. Bij Salland ZorgDirect is het anders geregeld. Daar kun je de verplichte basisverzekering aanvullen met datgene dat bij je past. Je hebt de keuze uit vier aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen. Ieder voorzien van een betaalbare premie! 

Tandartsverzekering afsluiten

Wat vanwege de stijgende premies nog wel eens wordt verzuimd, is het afsluiten van een tandartsverzekering. Toch is deze niet overbodig. Voor een periodieke controle ben je zomaar twintig euro kwijt en mocht je kiespijn krijgen of een gaatje hebben, dan loopt de rekening al snel richting de honderd euro. Bij Salland ZorgDirect kun je daarom zelf kiezen uit drie verschillende tandartsverzekeringen. De tandartsverzekeringen TandExtra, TandPlus en TandTop bieden goede vergoedingen voor behandel- en techniekkosten tot een bepaald bedrag per jaar. En de premie? Daar hoef je het niet voor te laten!

Salland ZorgDirect – diverse aanvullende verzekeringen

Behalve de mogelijkheden voor aantrekkelijke tandartsverzekeringen heeft Salland ZorgDirect ook vier aanvullende verzekeringen. Deze vallen op door de goede dekking die ze bieden en de aantrekkelijke maandpremie. Je bepaalt zelf welk pakket het beste bij je past. Zo heb je optimale controle over je zorgverzekering. Je hebt de keuze tussen de aanvullende verzekeringen Start, Extra, Plus en Top. Kies je voor een vrijwillig eigen risico? Dan kun je de zorgverzekering premie in 2016 nog verder verlagen! Alles is eenvoudig te regelen op de website van Salland ZorgDirect.

http://www.zorgdirect.nl/