Dutch Labs
Image default
Woning en Tuin

Een schuifpui in onze nieuwe aanbouw

De plannen zijn er nu echt om toch echt met een aanbouw te beginnen. Waaronder het laten maken van een schuifpui! We vinden het heerlijk om zo ook als het regent of slecht weer is toch nog een beetje buiten te zijn. We hebben eerst nog een tijdje getwijfeld of we misschien zouden gaan verhuizen alleen toen dachten we waarom eigenlijk. We wonen hier op een prachtig plekje, de vriendjes van de kinderen wonen in de buurt en we hebben het hier eigenlijk ontzettend naar ons zin. We zaten alleen een beetje met dat we wat meer ruimte wilden en dat gaan we nu doen door middel van een stuk aanbouwen. We willen ook graag een schuifpui laten bevestigen door een bedrijf zodat we in de zomer heerlijk te schuifpui open kunnen zetten en zo de tuin in kunnen lopen. Dat lijkt ons echt heerlijk en wat ook nog een voordeel is dat het een stuk groter en ruimer oogt met een schuifpui. We gaan dus op zoek naar een bedrijf en willen dat het graag snel gebeurd zodat we snel kunnen gaan genieten nu het lekkere weer er toch aankomt.

Schipper Ede

Ik had met wat vrienden het over onze plannen en dat we dus een schuifpui in onze aanbouw wilde. Wat blijkt nou, dat een vriend van een vriend van mij bij Schipper Ede werkt. Ik kende deze jongen wel alleen wist echt niet wat hij precies deed voor werk. Ik belde hem op en maakte een afspraak met hem. Hij liet me alle schuifpuien zien in alle soorten en maten aangezien we er toch voor een lange tijd aan vast zitten. Ik vond het er allemaal goed uitzien en koos een schuifpui uit bij Schipper Ede.

Het resultaat

Het resultaat mag er echt wel wezen. Het ziet er prachtig uit en het is heerlijk om met dit mooie weer zo de tuin in te kunnen lopen. Schipper Ede heeft echt goed werk afgeleverd. Ze waren echt heel snel klaar en ze hebben alles keurig opgeruimd. Wat ook fijn is, is dat als er wat niet naar wens is of iets kapot gaat dat we ze dan altijd kunnen bellen om het probleem op te lossen. We zijn erg blij met onze keuze voor Schipper Ede en zijn erg blij met onze nieuwe schuifpui.