Dutch Labs
Image default
Gezondheid

Een uitstekende zorg voor jouw gebit

Wat verwacht jij van een goede tandarts? Allereerst natuurlijk dat zij aan de strengste hygiëne richtlijnen voldoen en een uitstekende zorg voor jouw gebit bieden. Maar eigenlijk wil je meer. Je wilt met een prettig gevoel naar de tandarts gaan, zelfs als je angstig bent voor de tandarts. Je wilt het liefste dat ze de tijd voor je nemen, alles helder en duidelijk uitleggen en eventueel je angsten wegnemen. Het lijkt een behoorlijk eisen pakket, maar eigenlijk is dit voor de tandarts Culemborg niets bijzonders.

De eigenaren Dennis en Daisy-Joyce van de tandartsenpraktijk in Culemborg hebben voor deze werkwijze gekozen en ze doen dit met alle plezier. Zij bieden niet alleen moderne behandelmethoden van een zeer hoog niveau, maar bieden ook alle extra’s die een tandarts bezoek een stuk plezieriger maken. Hier wordt gewerkt met een deskundig team en via nascholing wordt alle kennis up-to-date gehouden. Er is een nauwe samenwerking met specialisten, zoals kaakchirurgen, en er is een eigen team van mondhygiënisten en preventie-assistentes. Hierdoor ben je er van verzekerd dat wat er ook aan je gebit moet worden gedaan, er altijd een deskundig iemand voorhanden is.

Moderne technieken

De Culemborg tandarts is er niet alleen voor volwassenen, ook kinderen gaan met plezier naar deze tandartsenpraktijk. Met de ‘Gewoon Gaaf-Methode’ wordt niet alleen hun gebit goed verzorgd, ze kunnen hier ook op jonge leeftijd al vertrouwd worden gemaakt met een tandarts bezoek. Je hebt altijd een vaste Nederlandse tandarts en ééntje die de tijd voor je neemt. Er is voortdurend aandacht voor jouw wensen en samen met jou zullen ze kijken wat de mogelijkheden zijn. Moderne apparatuur en de nieuwste materialen zorgen dat jouw gebit piekfijn in orde komt of blijft. Een afspraak plannen is erg eenvoudig. Via de computer, via een speciale app of telefonisch, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Hierdoor zijn de wachttijden meestal erg kort. Op alle fronten is deze tandartspraktijk een aanrader en vele tevreden klanten zijn je al voorgegaan.

http://www.tpculemborg.nl/