Dutch Labs
Image default
Dienstverlening

Een woning ontruimen met een nette oplevering

Een woning ontruimen betekent meer dan alleen een woning leeghalen. Een nette oplevering na een woningontruiming is wel zo prettig en vaak ook vereist. Een ervaren en kundige partij weet wat hierbij komt kijken en zal er niet alleen voor zorgen dat de woning binnen de gestelde tijd volledig wordt ontruimd, maar ook dat deze netjes achterblijft. Dit kan op verschillende manieren.

De standaard: altijd schoon en netjes

Een woning ontruimen en schoon en netjes opleveren: dat is de standaard waar u altijd op mag rekenen. De woning wordt bezemschoon opgeleverd. Dit betekent dat er niet alleen netjes wordt geveegd, maar ook dat er even een doekje over vensterbanken en kozijnen gaat. Vuil wordt opgeruimd en er worden geen grote resten achtergelaten. De conditie van de woning zal dermate goed zijn dat een nieuwe partij gewoon kan beginnen met schoonmaken en herinrichten na een woningontruiming uitgevoerd door Woningontruiming Regionaal.

Specialistische schoonmaak is mogelijk

Bij een woningontruiming komt vaak meer kijken dan standaard schoonmaakwerkzaamheden of het bezemschoon opleveren. Om diverse redenen kan het zo zijn dat specialistische schoonmaak vereist is. Denk aan ernstige vervuiling, nicotinevervuiling, verwaarlozing of vervuiling door het houden van dieren. Specialistische schoonmaak is mogelijk. Samen met u wordt gekeken naar de aard van de schoonmaak en wordt gekozen voor een oplossing die het gewenste resultaat oplevert. Of het nu gaat om een zeer specifieke schoonmaak of een volledig schone oplevering van de gehele woning: alles is mogelijk.

Ook vloeren kunnen worden verwijderd

Schoon opleveren is niet altijd genoeg bij een woning ontruimen. Dikwijls moet de woning ook helemaal leeg worden opgeleverd, bijvoorbeeld wanneer het een huurwoning betreft. In die gevallen kunnen ook vloeren worden verwijderd. Of het nu een houten vloer, laminaat, tapijt of andere vloer is: de juiste ontruimer heeft de expertise of partners om dit snel en goed te verzorgen. Woningontruiming Regionaal werkt samen met gespecialiseerde bedrijven die zorgen voor een snelle, nette verwijdering van de vloer.

Gerelateerde artikelen

Volg een cursus zonnepanelen of één van de andere vakgerichte opleidingen

De tandarts uit Den Haag voert verschillende behandelingen uit

Hulp bij de verhuizing? GoedkoopVerhuizen is jouw Erkende Verhuizer!