Dutch Labs
Image default
Gezondheid

Elektronische sigaret tot 95% gezonder dan normale sigaretten

Alle voordelen van niet roken….En toch roken! Dat is wat de elektronische sigaret ook voor u kan betekenen.

De Britse gezondheids organisatie N.H.S heeft verklaard dat een goede elektronische sigaret tot 95% gezonder is dan normale sigaretten. Waar de Britse medische wetenschappers steeds positiever tegen over de elektronische sigaret komen te staan, draait de politiek nog steeds om de harde waarheid heen.

Het verlies in de staatskas is te groot en doet te veel pijn om zomaar afscheid van te nemen. Koste wat het kost, men moet en zal die sigaret blijven roken want ook de hoge heren zien hun pensioen potjes verdwijnen.

De meest onzinnige argumenten worden aangehaald om de elektronische sigaret zoveel mogelijk schade toe te brengen en daarmee de roker te dwingen om vooral toch maar niet over te stappen naar het elektronisch roken.

Wanneer de elektronische sigaret inderdaad tot wel 95% gezonder is dan de traditionele sigaret dan zou je toch willen dat iedere roker er morgen één in huis heeft. Ja toch?

Want dit zijn enkele van de voordelen die het overstappen naar elektronisch roken met zich mee brengt.

 • Geen stank meer tijdens het roken
 • Daardoor geen stinkende haren, kleding, auto of huis meer
 • Rokers hoest is binnen 3 weken verdwenen
 • Smaak en geur komen weer terug
 • Huid en haar gaan er zichtbaar gezonder uitzien
 • Veel minder gewichts toename dan bij volledig stoppen met roken
 • En uw longen worden daadwerkelijk schoon

Andere voordelen

 • U behoud de handeling van het roken
 • U blijft nicotine binnen krijgen
 • U kunt eigenlijk gewoon blijven roken
 • De elektronische sigaret is tot 70% goedkoper
 • De elektronische sigaret is tot 95% gezonder
 • De elektronische sigaret is tot 100% lekkerder

Wanneer u een week of 3 volledig bent overgestapt naar het elektronisch roken zullen zich al een aan tal van deze voordelen zich gaan openbaren. Trappen lopen gaat makkelijker en een partijtje voetbal met de kids kan voortaan zonder zuurstof flessen.

Om deze voordelen volledig te kunnen benutten is het echter wel een vereiste dat u een elektronische sigaret aanschaft van goede kwaliteit.

Hier zijn een aantal redenen voor.

 • Slechte kwaliteit elektronische sigaretten bevatten wel degelijk zeer kwalijke stoffen die een gevaar voor uw gezondheid zijn.
 • Slechte kwaliteit elektronische sigaretten smaken vies en geven ook een slechte rook ervaring.
 • Slechte kwaliteit elektronische sigaretten gaan snel kapot.
 • Slechte kwaliteit elektronische sigaretten kunnen zelfs ontploffen

Al deze zaken zijn zeker niet gezond.

 

Daarnaast is de zoektocht naar de juiste elektronische sigaret ook geen makkelijke taak. Want waar moet je beginnen. Dat de elektronische sigaret zijn voordelen heeft dat geloven we nu wel maar waar haal ik de juiste informatie.

Wat is een goede kwaliteit elektronische sigaret

Een goede kwaliteit elektronische sigaret is een batterij met genoeg power om lang en constant een goede output te realiseren waardoor een goede clearomizer dikke wolken damp kan produceren die ook nog eens niet alleen lekkerder maar ook nog eens beter dan een normale sigaret smaken.

En die kosten geen €9.95.

Echter hoeft een goede elektronische sigaret ook geen 100den euri te kosten. Kan wel maar hoeft echt niet.

Met wat goed onderzoek en een paar tientjes (die men binnen twee weken weer heeft terug verdient) zijn de meeste mensen die een poging wagen, binnen 2 weken volledig overgestapt naar de elektronische sigaret en daarmee volledig gestopt met roken.

DIT IS GEEN GRAPJE.

De snelheid van de tegenwoordige technische ontwikkelingen zorgen ervoor dat er vanuit bijvoorbeeld China er elke week weer nieuwe modellen en types elektronische sigaretten op de markt worden gebracht. 80% daarvan is ROMMEL en ronduit GEVAARLIJK.

Daarom wilt u altijd originele producten van de beste fabrikanten. De beste fabrikanten zijn diegene die al vanaf 2007 aan de weg timmeren en door de jaren heen hun bestaansrecht bewezen hebben. 2 van deze fabrikanten zijn Vision en Kangertech.

Verder stelt u altijd een paar vragen aan de webshop waar u uw aankoop denkt te doen om eens te zien met wie u te maken heeft. Let er op of uw vragen serieus behandelt worden en informeer daarna eerst eens bij een ander voor u tot aankoop overgaat.

De keuze van goede elektronische sigaretten samen met de mix van de rommel die er goed uitziet maar niets doet en door veel webshops word gevoerd om maar een beetje winst te kunnen maken zorgt ervoor dat de zoektocht naar de juiste elektronische sigaret vaak uitmond in een kostbare teleurstelling.

Begeleiding

Bij E-Fumadores begeleiden we u van de aankoop van een elektronische sigaret tot het moment dat u volledig bent overgestapt naar het elektronisch roken.

Op deze manier bent u er zeker van dat wanneer er ergens iets niet in orde is u zonder omwegen terecht kunt met uw vragen bij iemand die volledig op de hoogte is en dezelfde problemen die bij het overstappen naar de elektronische sigaret komen kijken heeft ervaren.

Er is geen enkele reden waarom ook u niet zou kunnen overstappen naar de elektrische sigaret. Er is ook geen enkele reden waarom u niet van alle voordelen die het elektronisch roken met zich mee brengt zou kunnen genieten.

Wanneer u wilt overstappen naar de elektronische sigaret neem dan gerust contact met ons op en vertel ons wat voor een soort roker u bent. Wij gaan dan geheel vrijblijvend samen met u opzoek naar de voor u juiste elektronische sigaret en de bij passende e liquids.

Nogmaals, dit is geheel vrijblijvend maar wij kunnen u voor 100% garanderen dat u volledig op de hoogte bent van de voor en nadelen van elke elektronische sigaret voordat u uw beslissing maakt.

Stoppen met roken is geen grapje en zo is de aankoop van een elektronische sigaret. Wij nemen uw en onze gezondheid serieus en nemen daarom de tijd om rustig al uw vragen te beantwoorden en daar waar nodig antwoorden op uw vragen te zoeken.

Bij de juiste elektronische sigaret bent u binnen twee weken volledig van het roken van normale sigaretten af. Nu kunt u uw nieuwe rookvrije leven starten zonder de bijkomende stress, toch kunnen genieten van een lekker sigaretje en stuk gezonder voor u zelf en uw omgeving.

Bekijk onze shop, neem contact met ons op, stel uw vragen en laat ons helpen.

E-Fumadores Nederland

 

 

 

http://www.elektronischesigaret-esigaret-elektrischesigaret.nl