Dutch Labs
Image default
Gezondheid

Fillers of Botox

Het is toch iets waar vrouwen onzeker over zijn, het ouder worden. Menig vrouw staat wel eens voor de spiegel en denkt dan: “zag dat gezicht er nou nog maar iets strakker uit zeg”. Nu is het natuurlijk mogelijk om cosmetische operaties te ondergaan of jezelf vol te plamuren met allemaal verschillende soorten muziek. Een veel makkelijkere en betere oplossing is botox of fillers.

 

Ja, die rimpels mogen wel weg. Gezicht fillers zijn in dat geval een goed voorbeeld van een oplossing waar geen mes aan te pas komt en je ook geen dikke laag make-up op hoeft. Je krijgt er een stuk minder rimpels en plooien in je gezicht door. Tegelijkertijd gaat je huid er veel jonger uitzien. De fillers bestaan uit hyaluronzuur. Waarschijnlijk heb je er nog nooit van gehoord maar dit is een stof die überhaupt al overal in je lichaam voorkomt. Je vindt dit vooral in je bindweefsel en huid.

 

Je hoeft niet bang te zijn om een behandeling te ondergaan, dit gebeurt heel secuur en veilig. Ook is de behandeling ook heel makkelijk dus er zijn eigenlijk geen risico’s. De cosmetische arts zal bepalen wat voor hoeveelheden er nodig zijn om jouw gezicht er natuurlijk jonger uit te laten zien. De fillers zijn maar tijdelijk, je hebt er een half jaar tot een jaar plezier van.

 

Naast de fillers heb je ook botox. Dit is een natuurlijk eiwit van een bacterie die impulsen vanuit de zenuwen blokkeert waardoor je spieren ontspannen. Zo wordt er dus voorkomen dat een rimpel dieper gaat worden. Bij botox heb je niet direct na de behandeling resultaat, het duurt enkele dagen voordat het eerste resultaat zichtbaar zal zijn. Daarna zal het ongeveer drie maanden blijven werken.

 

Bij fillers variëren de kosten van € 200,- t/m € 300,- per behandeling. Dit is een stuk duurder dan een botox behandeling. Bij botox kan het over het algemeen variëren tussen € 50,- en € 250,-.

 

https://faceland.nl/