Dutch Labs
Image default
Dienstverlening

Freedom In Motion

Voor oefentherapie Mensendieck in Amstelveen, ben ik naar Freedom in Motion toe gegaan. Ik kan haar zeker aanbevelen! Vandaar dat ik ook deze uitgebreide review geef. Hier staat ook in hoe ik bij haar terecht ben gekomen. En natuurlijk hoe toen de vervolgstappen waren. Hoe kwam ik eigenlijk op het idee om te starten met oefentherapie Mensendieck? En zou er wel zo’n therapeut voor zijn in Amstelveen?

Oefentherapie Mensendieck

Ik kwam op oefentherapie Mensendieck, omdat ik het met een kennis van het sporten had over dat ik moeite heb met het uitvoeren van dagelijkse bewegingen. En het is natuurlijk heel erg vervelend als je die niet meer goed uit kunt voeren. Daarom had ik het er direct met een aantal bekenden uit mijn omgeving daarover. En het effect is dat je dan vast en zeker vanzelf een oplossing krijgt. Een van hen gaf als tip om eens wat meer uit te zoeken over oefentherapie Mensendieck. Toen ik thuiskwam heb ik dat dan ook gelijk gedaan. En ik las er allerlei positieve reacties over! Allemaal mensen die eerst met hetzelfde probleem zaten als wat ik nu heb. Natuurlijk zaten er ook mensen tussen waar het niet bij heeft geholpen. Maar ik kan het allicht proberen! Zodoende ben ik op zoek gegaan naar een therapeut die daarin is gespecialiseerd uit de regio Amstelveen. Die vond ik al gauw in de naam van Freedom In Motion. De website zag er in ieder geval heel erg betrouwbaar uit. En de foto’s die erop stonden hielpen daar ook erg goed bij. Ik heb dan ook contact met haar opgenomen om een gesprek in te plannen.

Resultaat

Toen ik naar haar praktijk in Amstelveen ben gegaan, is er eerst onderzoek gedaan naar wanneer de pijn naar boven komt. En waar het dan precies vandaan komt. Zodoende zijn de oefeningen daarop ingestemd. En met resultaat! Want ik heb nu geen last meer.