Dutch Labs
Image default
Eten en drinken

Gebak per post bestellen!

Brievenbusbanket.nl

Soorten gebak per post

Bij brievenbusbanket.nl hebben we zorgvuldig vier soorten ambachtelijk gebak samengesteld die we verzenden in brievenbus doosjes, dit betekend dat het gebak per post door de ontvanger zijn of haar brievenbus past en de ontvanger hiervoor nooit thuis hoeft te blijven.

De soorten ambachtelijk gebak zijn:

Ook kunt u keuze maken uit een combinatiebox met twee tot vier soorten brievenbustaart in een doosje dat door de brievenbus past.

Verzenden en bezorgen

Nadut u een bestelling heeft geplaatst gaan we direct met uw order aan de slag. We verpakken het gebak als het vers is en zorgen dat deze dezelfde dag nog op de post gaat. We werken samen met VanavondBezorgd.nl, dit betekend dat u tot 23:59 kan bestellen en u dit de volgende dag nog geleverd krijgt tussen 17:00 en 22:30. De levering hoeft u niet voor thuis te blijven aangezien het brievenbus pakketje door de brievenbus past.

Als u de levering op een bedrijfsadres wilt is dit geen probleem, maar zullen we dit wel via een andere bezorgdienst moeten verzenden omdat de meeste bedrijven niet meer open zijn na 17:00. Neem contact met ons op en we kijken naar een passende oplossing.

Cadeau geven

We zijn erg trots op ons ambachtelijk gebak per post en we zien dat het vaak cadeau wordt gegeven voor verjaardagen, babyshower’s maar ook aan thuiswerkend personeel. Mocht u interese hebben om thuiswerkende collega’s of personeel een hart onder de riem te steken hebben we ook oplossingen op maat, neem contact op met onze klantenservice en we kijken samen naar een leuk cadeau pakket voor uw personeel of collega’s

https://www.brievenbusbanket.nl/