Dutch Labs
Image default
Bedrijven

Geschikt in voor elke ruimte`

Een Marokkaans kleed is de meest eenvoudige manier om de kamers in jouw woning te voorzien van een beetje sfeer. Overweeg om een traditioneel Marokkaans kleed aan te schaffen. Deze Beni Ouarain kleden zijn geschikt voor elk soort kamer. Van woonkamer en slaapkamer tot kinderkamer en speelkamer. Een Marokkaans kleed is een echte sfeermaker voor elk soort ruimte.

 

Beni Ouarain tapijten en kleedjes

 

 

Beni Ouarain kleedjes en tapijten zijn de laatste tijd razend populair. Ook in Nederland zijn ze uit heel veel huizen bijna niet meer weg te denken. Omdat ze kleedjes zo veelzijdig zijn passen ze binnen elke huisstijl. Of jij thuis nu een modern en strak interieur hebt of juist een industriële look, een Marokkaans kleed past overal bij. Deze kleden worden gemaakt van echt schapenwol en zijn daarom vaak wit of crème van kleur. Dit gebeurd allemaal op de hand. Doordat deze met de hand worden gemaakt heeft elk kleed een andere afmeting, vorm en uiterlijk. Elk kleed heeft een ander motief en deze motieven hebben stuk voor stuk een eigen betekenis. Deze kenmerken zijn allemaal unieke aspecten van een Marokkaans kleed. Nadat te kleedjes af zijn worden deze in de volle zon gelegd om daar te bleken. De felle zon in het atlas gebergte zorgt ervoor dat de kleedjes een mooie tint krijgen.

 

De juiste keuze

 

Interesse in een Beni Ouarain kleed of tapijt, neem dan eens een kijkje op de website van Ghalia. Behalve kleedjes en kussens verkopen zij ook Oosterse lampen en andere Arabische accessoires voor in huis. De producten worden gekocht via betrouwbare handelaren in Marokko die al generaties lang in het vaak zitten. Zij staan direct in contact met deze handelaren. Op deze manier is er altijd zekerheid dat het geld in de juiste handen terecht komt. De handelaren hebben nauw contact met inwoners van vele Berbers dorpjes en kunnen daarom altijd de meest unieke Beni Ouarain kleden op de kop tikken. Voordat alle tapijten en kleedjes naar Nederland komen, worden ze in Marokko verzameld en nog eenmaal gronding gewassen, gedroogd en waar nodig nog hersteld. Je hoeft dus niet naar Marokko om een mooi tapijt te kunnen kopen.

 

 

https://www.ghalia.nl/

Gerelateerde artikelen

Hoe zie je dat Nederland veramerikaniseert?

Je huis renoveren

De specialist in Ford occasions